'Sezen'le düet yapmayı çok isterim'

Nazan Öncel, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Sezen'le düet yapmayı çok isterim'

'Durum Şarkıları' isimli yeni albümünü secenleriyle buluşturan Nazan Öncel, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı. Öncel, "Sezen’le birlikte hiç şarkı söylemedik mesela. Çok isterim.", dedi.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



SEZEN’LE DÜET YAPMAYI ÇOK iSTERiM



Albümde Manuş Baba’yla düetiniz de var. Seviyor muydunuz şarkıcıyı? Düet fikri nereden çıktı?



- Manuş Baba’yı 2012 senesinde iki şarkımı seslendirdiğinde tanımış, sesine bayılmıştım. Sosyal medya hesaplarımdan çalışmalarını paylaşıyordum. Elim de, gözüm de üstündeydi.



3 sene sonra konserlerime gelmeye başladığında tanıştık. “Senin için ne yapabilirim?” diye konuşurken, “Bir gün sizinle bir şey yapmadan şu hayattan gitmeyeceğim” dedi. Ben de “Hadi gel o zaman” dedim, geldi.



Popüler olmak kolaydır ama bozulmadan kalabilmektir zor olan. Manuş işte böyle bir adam. Bu yüzden hem gurur duyuyor, hem seviyorum onu. Manuş candır, evlattır. Hayat elverirse yanında olurum.



Düet yapmak istediğiniz başka isimler var mı?



- Sırada tribute albümüm var. Henüz yapım aşamasında. Var olsunlar Tarkan’dan Sezen Aksu’ya kadar pek çok değerli insan şarkı söylüyor. Kafamıza eserse bir şey yapabiliriz. Sezen’le birlikte hiç şarkı söylemedik mesela. Çok isterim.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin