Sezen Cumhur Önal müzik sektörünü bombaladı!

Sezen Cumhur Önal, Nilüfer’den Tarkan’a, Ajda Pekkan’dan Rihanna’ya müzik sektörüne dair sarsıcı eleştirilerde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Sezen Cumhur Önal müzik sektörünü bombaladı!

A Haber’de yayınlanan Selin Ongun’un sunduğu Bi Sormak Lazım programına katılan söz yazarı ve sunucu Sezen Cumhur Önal müzik sektörüne yönelik sert sözler söyledi.



900’ün üzerinde şarkı sözüne imza atan, 1960’lı yılların başında Fecri Ebcioğlu ile birlikte “Türkçe sözlü hafif müzik” kavramını inşa eden Önal, “Yazdığım şarkılardan para almadım, peki ben nasıl yaşayacağım?” sözünü kaydetti.



“Ajda ve Tarkan kendine Müslüman. Yaptıkları fasa fiso, kendin pişir kendin ye!Edirne’den sonra bunlara kapı sildirmezler” diyen Önal, “Nilüfer benim şarkımı okumasın… Binlerce şarkımı okudu bana ne ödedi? Kayahan çok haklı” ifadesini kullandı.



“Şarkı söylemek yan gelip yatma yeri değildir” diyen Sezen Cumhur Önal, “Sayın Başbakan ne diyor, işi ehline vereceksin. Aydın Doğan’ın müzik sektörüne girmesini komik” bulduğunu söyledi.



Albümü için 360 lira talep ettiği, geçen yıl İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e yazdığı mektup için, “Konu para değil, helal süt emmiş herkese bu çağrıyı yapıyorum. Türkiye’de müzik bitmiştir…50 bin verelim dediler, niye alayım o parayı. Her şeyin bedeli var. Lady Gaga bizimkilerin yayınında melektir” dedi.



IMF Başkanı Christine Legarde’dan Fransa Ekonomi Bakanı iken mektup aldığını söyleyen Önal, “Eller benim kıymetimi biliyor.” ifadesini kullandı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin