"Sezen Aksu'ya çılgınlık ve delilik konusunda el verdim"

SkyTurk 360 ekranlarında yayınlanan İzzet Paşa'da İzzet Çapa'nın konukları Muazzez Abacı ve Sacit Aslan'dı.

Google Haberlere Abone ol
"Sezen Aksu'ya çılgınlık ve delilik konusunda el verdim"

Programın dün akşam yayınlanan bölümüne alaturka bir şarkıyla başlayan Muazzez Abacı ilerleyen dakikalarda Doris Day şarkısı Everybody Loves a Lover'ı söyleyerek gecenin sürprizlerle dolu olacağının sinyalini verdi.



Muazzez Abacı ve Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan yan yana gelince söz ister istemez Maksim'den ve 'Büyük Patron'dan açıldı. Twitter'dan gelen 'Fahrettin Aslan mafya mıydı? sorusuna oğlu "Fahrettin Aslan o piyasada ne isterse yaptırabilecek bir adamdı" diye cevap verirken Abacı ise "Fahrettin Aslan mafya değildi, mafya ile ülfeti vardı." dedi.



80'li yıllarda Fahrettin Aslan'ın Mehmet Ali Ağca'ya yardım ettiği doğrultusunda çıkan dedikodulara Sacit Aslan'ın cevabı "Fahrettin Aslan'ın Mehmet Ali Ağca'ya yardım edip etmediğini bilemem, yanlarında değildim, ama yüzde 85  ihtimalle mümkündür" oldu.



Maksim'in gösterişli geçmişi ve kulislerde yaşanılanlar konuşulurken söz Fahrettin Aslan'ın assolistleri dövmesine ve çok sert bir patron olmasına geldi. Bunun üzerine Sacit Aslan, babasının sadece münakaşa ettiği ama hiç dövmediği tek assolistin Muazzez Abacı olduğunu söyledi. İlerleyen dakikalarda Aslan hayatında tek tasvip etmediği şeyin bir anlaşmazlık sonucu Fahrettin Aslan'ın 'yağmurlu bir gecede' Zeki Müren'i darp edip, kıyafetlerini sokağa atması olduğunu dile getirdi. Zeki Müren gibi bir adama laf söylenemeyeceğini belirten Sacit Aslan "Zeki Müren, Türkiye'de bazı patronların varolma sebebidir. Odasına kapısı vurulmadan girilmeyecek bir assolisttir. Bu olaydan dolayı Zeki Müren ve Fahri Bey birbirlerine küs öldüler" diyerek konuyu noktaladı.



Muazzez Abacı'nın Vurgun'u söylemesinin ardından konu yakın arkadaşı Sezen Aksu'ya geldi. Abacı "Sezen Aksu'ya çılgınlık ve delilik konusunda el verdim" dedikten sonra "Ne iyi arkadaştır Sezen, onu düşününce içim titrer" diyerek Firuze şarkısını okudu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin