Sezen Aksu'dan YüzdeOn'a şarkılı destek

Sezen Aksu, destek için "Tanrı'nın gözyaşları" şarkısını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sezen Aksu'dan YüzdeOn'a şarkılı destek

Gazeteciler tarafından kurulan, akademisyenler, sanatçılar, aktivistler, sendikacılar, yazarlar ve çizerlerin destekleriyle oluşan YüzdeOn'a bir destek de Sezen Aksu'dan geldi.



Sezen Aksu'nun 2008 yılında çıkardığı 'Deniz Yıldızı' albümünde yer alan şarkıyı, 2008'de yaşanan terör olayları ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a başlattığı kara harekatının ardından 'tanrı'nın gözyaşları' adlı şiirinden ortaya çıktığı biliniyor.



7 Haziran Genel Seçimleri'ne kadar beş sayı olarak 16-23-30 Mayıs ve 6 Haziran cumartesi günleri yayınlanacak olan internet yayını, gündemde olan ama özellikle seçimler dolayısıyla yoğunlaşan, barış, kadın, cinsel-dinsel-etnik azınlıklar, emek, adalet, ayrımcılık, demokrasi, ekoloji, hayvan hakları, ifade özgürlüğü gibi konularda içerikler üretiyor. 



İnternet sayfasının yazar kadrosunda; Ümit Kıvanç, Nazan Özcan, Ece Çelik, Elif İnce, Elif Ekinci, Mahmut Çınar, Barış İlhan, Kemal Gökhan Gürses, Abdurrahman Atalay, Yıldırım Türker ve Ahmet İnsel gibi isimlerin olduğu derginin Yayın Yönetmeni ise Tuğrul Eryılmaz gibi isimler var.



"YüzdeOn Mecmuası'na Sezen Aksu'dan destek" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin