Şeytanın bile aklına gelmez, bakın oteli nasıl dolandırdı. Kuşadası'ndaki lüks otelden 4 gün boyunca para ödemeden faydalandı: Yaptıklarını TikTok'ta paylaştı

Kuşadası'nda bulunan lüks otelin bütün imkanlarından 4 gün boyunca beş kuruş ödemeden yararlanan 39 yaşındaki kadın yaptıklarını TikTok hesabından paylaştı. İngiliz kadının eski bir otel bilekliği ile lüks otelde 4 gün bedavadan tatil yaptığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Şeytanın bile aklına gelmez, bakın oteli nasıl dolandırdı. Kuşadası'ndaki lüks otelden 4 gün boyunca para ödemeden faydalandı: Yaptıklarını TikTok'ta paylaştı

İngiltere'nin Sheffield kentinden Türkiye'ye tatile gelen Roxanne Balciunas adlı 39 yaşındaki İngiliz turist akıl almaz bir yöntemle Kuşadası'ndaki lüks oteli resmen dolandırdı.

Günlerce yiyip içip otelin bütün imkanlarından faydalanan 39 yaşındaki kadın dolandırıcılık anlarını TikTok hesabından da paylaştı

Balciunas geçtiğimiz Mayıs ayında Kuşadası'nda bir otelde kaldı. Balciunas, otele girişte verilen otelin imkanlarından faydalanmasını sağladığı bilekliği tatil sonunda sakladı.

ODA KİRALAYIP LÜKS OTELE GİTTİ

Daily Mail'de yer alan habere göre 13 ve 6 yaşlarında olmak üzere 2 çocuğu olan Balciunas, 2 ay sonra 7 Temmuz tarihinde yeni bir Türkiye tatili planladı.

Daha önce kaldığı otele çok yakın olan ucuz bir apartman dairesinde oda kiralayan İngiliz turist Balciunas, Mayıs ayında kalmış olduğu otelin bilekliğiyle otelin imkanlarından faydalandı. 2 çocuk annesi Balciunas, yaptıkları yetmezmiş gibi bir de dolandırıcılık yöntemini, yediklerini ve içtiklerini TikTok hesabından paylaştı.

Paylaştığı görüntülerde tatlı, çeşit çeşit içkiler ve havuz imkanlarından faydalandığı gözlenen Balciunas, pişkin bir açıklamada bulundu.

BELEŞE YİYİP İÇMEKTEN KEYİF ALDIM

4 gün boyunca hiçbir ücret ödemeden yiyip içen Balciunas gelen eleştiriler üzerine, "İsterseniz bana hırsız deyin ama bir hafta boyunca beleşe yiyip içmekten çok keyif aldım." diyerek pişkin bir açıklamada bulundu. Pişkin hırsızın diğer paylaşımlarında para vermeden yemek yemenin verdiği heyecan üzerine ifadeleri de görüldü. Balciunas'ın TikTok üzerinden paylaştığı videoya kısa süre içerisinde tepki cevapları geldi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin