'Şeytan Sofrası eski günlerine dönecek'

Haluk Levent öncülüğünde AHBAP üyeleri Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte 33.000 fidan dikimi çalışması başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Şeytan Sofrası eski günlerine dönecek'

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Ayvalık Şeytan Sofrası’nda Ağustos ayında ‘bilinmeyen bir nedenle’ yangın çıkan ormanlık alanın korunması için çağrıda bulunmuş, Orman Bakanlığı ise Twitter'dan ‘Kasım ayında bölge temizlendikten sonra gönüllülere izin verileceğine’ söz vermişti.



'Şeytan Sofrası eski günlerine dönecek'



Bugün Haluk Levent öncülüğünde AHBAP üyeleri, Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte 33.000 fidan dikimi çalışması başlatıldı.



'Şeytan Sofrası eski günlerine dönecek' - Resim : 2



Haluk Levent yaptığı konuşmada şunları söyledi:



17 Ağustos Ayvalık şeytan sofrası yangını sonrasında bölgeye gidip incelemelerde bulunmuştum . Ve ilgililerin, yetkililerin genel görüşü yangının maksatlı çıkarılışı idi..

Ben ve AHBAP üyeleri Orman Bakanlığına başvurduk. Bakanlık da bizlere söz verdi.. Ve bugün Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte 33.000 fidan dikimi çalışmasını başlattık.. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce AHBAP üyesi de bizlere katıldı.. Artık Ayvalık Şeytan Sofrası eski günlerine dönecek. Bundan böyle ranta, kaçak yapılara izin vermeyeceğiz!



'Şeytan Sofrası eski günlerine dönecek' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin