Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında ve nereli? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ne iş yapıyor?

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl araştırılıyor. Şeyma Subaşı ablası Kübra Açıl'ı düğüne davet ettiğini ancak Açıl'ın bahaneler sunarak gelmek istemediğimi söyledi. Bununla birlikte Kübra Açıl hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında ve nereli? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında ve nereli? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ne iş yapıyor?

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl merak edildi. Düğün hazırlığında olan Şeyma Subaşı davetli listesinde ablası Kübra Açıl'ın olmadığını söylemişti. 

Şeyma Subaşı, Kübra Açıl'ı düğüne davet ettiğini ancak Açıl'ın bahaneler sunduğunu söyledi. Bunun ardından gözler Kübra Açıl'a çevrildi.

Peki Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl kaç yaşında ve nereli? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl ne iş yapıyor?

KÜBRA AÇIL KİMDİR?

Kübra Açıl 1989 yılında doğdu. Aslen Samsunlu olan Açıl 34 yaşındadır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Besyo bölümünde tamamladı.

Sunuculuk ve spor kariyeriyle tanınan Kübra Açıl Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor programlarında görev yaptı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında bir dönem sunuculuk yapan Kübra Açıl'ın Duru adında bir kızı bulunuyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin