Şeyma Subaşı’dan ablası hakkında flaş açıklama

Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilen Şeyma Subaşı açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı’dan ablası hakkında flaş açıklama

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturacak.

Marekeş’te yapacağı düğününün detaylarını geçen günlerde Instagram’da ücretli aboneleriyle paylaşan Subaşı, özel gününde yanında sadece kısıtlı kişinin olacağını, ablası Kübra Açıl’ın o listede olmadığını söyledi.

“Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak, ablam dahi hayatımda olmayacak” diyen Subaşı’nın ablasını düğününe davet etmediği iddia edildi.

'KENDİSİ GELMEMEYİ TERCİH ETTİ'

Subaşı, yeni bir paylaşım yaparak ablasıyla ilgili konuştu:

“Ablamı 2-3 ay önce büyük bir mutlulukla düğünüme davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki de hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm. Ama pek de değil. Neden? Çünkü her insanın bir anlama kapasitesi var sonuçta. Eğer şimdi karşındaki insandan onun kapasitesinin üstünde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğramış olursun. Ben hayal kırıklığına uğramıyorum şu anda artık. O başka bir bahane bulup, beni başka bir türlü suçlayıp, kafasında kendini rahatlatarak bir şeyler bulabilir. Anlatamıyorum bence, pek anlatmayayım da zaten çok özel konular. Ama ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti. Bu kadar.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin