Şeyma Subaşı, Melisa'yı kardeş fikrine alıştırmaya çalıştı! Tepkisi olay oldu

Mayıs ayından Mısırlı iş insanı Muhammed Al Saloussi (Meedo) ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile çok konuşulacak bir video çekti. Subaşı kızını kardeş fikrine alıştırmaya çalışırken olay bir tepki aldı.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı, Melisa'yı kardeş fikrine alıştırmaya çalıştı! Tepkisi olay oldu

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı kızı Melisa ile bir video çekti. Videoyu gören "Şeyma Subaşı hamile mi?" diye sorarken, Melisa'nın kardeş fikrine olan tepkisi annesini şoke etti.

Melisa çığlık attı

Şeyma Subaşı kızı Melisa ile çocuklar hakkında sohbet etti. Melisa "İnsanın 3 çocuğu olunca, en büyüğüne çok sevgi vermiyor ama seviyor. Çünkü ilk çocuğu. En küçüğü bebek daha onu  daha çok seviyor. Ama ortanca..." derken söze annesi Şeyma Subaşı girdi. Subaşı "Anne-baba çocukları arasında ayrım yapmaz" deyip bombayı patlattı. Subaşı, "O yüzden birkaç tane daha çocuk yapabilirim" ifadelerinde bulundu. Melisa çığlık çığlığa bağrınca anne Subaşı, "Tamam sadece sensin" dedi. Bu video ile Melisa'nın kardeş istemediği de anlaşıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin