Şeyma Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı

Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla, çalkalantılı aşk hayatıyla magazin haberlerinin vazgeçilmezlerinden Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan yine olay yaratacak bir poz geldi. Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı. Subaşı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyordu, ancak geçtiğimiz hafta ayrıldığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı

Yaşadığı renkli hayatıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığı haberleri geçtiğimiz hafta medyada yer almıştı.

MASAJ POZUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Konuya dair açıklama yapmayan Şeyma Subaşı paylaşımlarına hız verdi. Şeyma Subaşı son olarak masaj yaptırdığı yerden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Subaşı'nın çarşafa sarılı halde verdiği poz sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte o poz:

Şeyma Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı

Şeyma Subaşı, geçen hafta eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katılmıştı. Bu buluşma eski sevgililerin tekrar barıştığı dedikodularına neden olmuştu.

Bir arkadaşlarının parti görüntüsüne yer verdiği videonun etiketine hem Subaşı'nın hem de Guido Senia'yı etiketlemesi ikilinin yan yana olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Şeyma Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı - Resim : 2

Şeyma Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı - Resim : 3

Şeyma Subaşı masaja gitti, çarşafa sarılıp poz verdi, ortalık yıkıldı - Resim : 4

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin