Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un fotoğrafı ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, dün tek celsede boşanmışlardı.

Google Haberlere Abone ol
Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un fotoğrafı ortaya çıktı!

Dün Silivri Adliyesi'nde bir yıldır evli olduğu eşi Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, 8 dakikalık dava sonrası soluğu Bebek'teki kafesinde aldı. Kafesinden fotoğraf paylaşan Subaşı, çıkışta boşanma olayıyla ilgili ısrarli sorulara rağmen tek bir kelime etmemeye büyük özen gösterdi.



Ancak sosyal medyadaki iddiaların ardı arkası kesilmedi. Alican Ulusoy ve Çağatay Ulusoy'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Subaşı, gün boyu trend topic listesinde yer aldı. İş adamı Alican Ulusoy ise jet hızıyla iddiayı yalanlarken isim karışıklığı olabileceğine vurgu yaptı ve yaptığı yazılı açıklamada "Şeyma Subaşı sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim" dedi.



Bu açıklama gözleri Çağatay Ulusoy cephesine çevirdi. Tam da bu sırada sosyal medyaya Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı'nın aynı masada çekilen fotoğrafı düştü. Konuyla ilgili Çağatay Ulusoy'dan bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.



İşte, Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy'un o fotoğrafı;



Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un fotoğrafı ortaya çıktı!



Alican Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin