'Şeyma, Burning Man’in Sıla’sıysa, Süreyya Bülent Ersoy’udur'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Şeyma, Burning Man’in Sıla’sıysa, Süreyya Bülent Ersoy’udur'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Şeyma: Sıla Süreyya: Bülent Ersoy



Ve beklenen oldu, Burning Man’de Şeyma Subaşı da paylaşımlara başladı. Şeyma Subaşı, Süreyya Yalçın’ın performansını gölgesinde mi kaldı, yoksa üstüne çıkabildi mi?



Onur Baştürk: Bence Şeyma doğru olanı yaptı. Orada bulunduğu süre boyunca paylaşım yapmadı. Festival alanından ayrıldıktan sonra paylaşımlarını koydu. Festivalin ruhunu yansıtan cool paylaşımlar yaptığı için hepsine baktım ben. Süreyya’nınki daha çok şov odaklıydı...



Ömür Gedik: Şeyma eleştiriliyor belki ama oraya eğlenmeye gitmiyor. Orada oluşu, hazırladığı şovlar, danslar ve kıyafetler hepsi işinin bir parçası. Bir sosyal medya fenomeni olarak trendleri takip etmek, takipçilerini beslemek zorunda.

Bu açıdan bakıldığında paylaşımları gayet başarılı. Üstelik sadece kıyafetleri ile değil danslarıyla da konuşulmayı başardı.



Cengiz Semercioğlu: Şeyma Subaşı, Burning Man’in Sıla’sıysa, Süreyya Yalçın Bülent Ersoy’udur...

Tarzları o kadar farklı yani... Kıyaslamak gerekirse Şeyma Subaşı’yla Dila Tarkan’ı kıyaslamak gerekiyor. Tarzları birbirine daha yakın olduğu için... Zaten ben bu üç isim dışında bu yıl Burning Man’a giden ünlü görmedim.

Dolar kurunun etkisi olsa gerek. Neyse bir festival daha bitti, darısı seneye diyelim...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin