Seyirci idealist doktorların hikayesi sevdi! Kasaba Doktoru cuma gününün en çok izlenen dizisi oldu

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’ ekrana gelen iki bölümüyle seyirciden büyük ilgi görürken, cuma günlerinin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Seyirci idealist doktorların hikayesi sevdi! Kasaba Doktoru cuma gününün en çok izlenen dizisi oldu

Birbirinden güçlü dizilerin ekrana geldiği cuma akşamında, rakipleri arasından sıyrılarak en yüksek reytingi alan Kasaba Doktoru, farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile çok sevildi.

Özel Uluçınar Hastanesi’nde buluşan Hakan Hoca, Ömer ve Leyla’nın hikayesi seyirci tarafından çok sevilirken, ‘Kasaba Doktoru’ sosyal medyanın da en çok ilgi gören yapımları arasında yer aldı. Dizinin ilk iki bölümü Youtube’da iki haftada beş milyondan fazla izlendi.

Kasaba Doktoru’nun oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu gerçekleştirdiği ‘Kasaba Doktoru’, her cuma günü saat 20.00’de yeni bölümüyle TRT 1’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin