Seyhan Soylu'dan Seren Serengil'e: Zeki Müren gibi ekranda ölmek istiyor

Flash Tv'de Al Sana Haber programında Seyhan Soylu'dan Beyaz TV'deki "Söylemezsem Olmaz‘’ programının sunucusu Seren Serengil ile ilgili flaş iddia geldi. "Seren Serengil, Zeki Müren gibi ekranda ölmek istiyor." diyen Soylu, Serengil'e ameliyat ol çağrısı yaptı ve ekrandaki boşluğu doldurmak için Nihat Doğan'ın kendilerine yardımcı olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Soylu'dan Seren Serengil'e: Zeki Müren gibi ekranda ölmek istiyor

Flash Tv’de hergün saat 15:00 ve 17:00 arasında yayınlanan ‘ALSANA HABER’ Seren Serengil ile ilgiil flaş bir idida ortaya atıldı.

Seyhan Soylu, eski arkadaşı Seren Serengil’in "Söylemezsem Olmaz‘’ daki programında kendi ağzından sağlık durumunla ilgili ‘’Ameliyat olmazsam 1 yıl içinde öleceğim ‘’ sözleri üzerine Seyhan Soylu; ‘’Şu an Seren’le konuşmasam da konu sağlık olunca çok üzüldüm. Bundan 6 ay önce yine hastalığı tetikledi zannettim, meğerse başka bir ameliyat olmuş!" dedi.

Nihat Doğan araya girip Seren Serengil’ e “Kendisine acil şifalar diliyorum ama ekranlar da mı ölmek istiyorsun Serenciğim. Git ameliyatını ol önce sağlık” diyerek serzenişte bulundu. 

Seyhan Soylu'dan Seren Serengil'e: Zeki Müren gibi ekranda ölmek istiyor

Seyhan Soylu da ‘’Bende mide ameliyatlıyım. Seren’ le geçtiğimiz yıl ameliyata beraber gitmiştik. İkimizde İzmir’de aynı gün, aynı doktora Ersin Aksu’ya ameliyat olduk. Ben tam 50 kilo verdim ve yediğime içtiğime çok dikkat ettim. Çok sağlıklıyım. Fakat Seren daha önce bu ameliyatı olmuş, ağzını tutamadığı gibi gırtlağını da tutamadı ve yine kilo almıştı." diye konuştu.

Soylu, "Seren ikinci ameliyatı (Gastrik bypass ) çok riskli bir ameliyattı. Seren’in bu ameliyatı olmadan önce sadece 8 kilo fazlası vardı. Bu ameliyat sırf mide küçültme ameliyatı değil, Midenin %90 ve ince bağırsağı alıp, Midenin kalan kısmını kalın bağırsağa direkt bağlattı. Sonra yenen yemekler aynı kuşlar gibi yemek yedikçe 1 dakika sonra tuvalete yetişirken gidiyor. Ben çok engel olmak istedim, bu ameliyatı olmasın diye. Seren kimseyi dinlemedi. Seren Zeki Müren gibi ekranda ölmek istiyor. Seren’in ekranda bu kadar ısrarla olmak istemesi, ameliyatını ertelemesi aynı Zerrin Özer gibi bir nevi intihardır.” dedi.

Seyhan Soylu programı kapatırken yine Seren Serengil’ e hitaben; “Seren Serengil programını sebep göstererek ameliyatını erteliyor, ama ben buradan sesleniyorum. Ben Seren’e kırgın olmama rağmen, Osman Gökçek ve Bilal Özbilge’ nin hatırına size 1 aylığına Nihat Doğan’ı size yollayalım. 1 ay boyunca sizde sunucu olsun. Kırgın olmak başka, rakip olmak başka, bunlar fani dünyanın illüzyon oyunları, sen sağlığına kavuşur, o sırada iyileşmiş olursun.” diyerek "Söylemezsen Olmaz" ekibine çağrıda bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin