Seyhan Soylu Ata Çağlayan aşkı sona erdi

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, kısa bir sörü önce Ata Çağlayan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık sevgilisi Ata Çağlayan'la aşk pozlarını paylaşan ve geçtiğimiz haftalarda örfi nikah kıydıklarını açıklayan Seyhan Soylu yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.Soylu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında sevgilisiyle ayrıldıklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Soylu Ata Çağlayan aşkı sona erdi

Al Sana Haber programının moderatörü, Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Seda Sayan’ın eski sevgilisi organizatör Ata Çağlayan'la aşk yaşamaya başlamış ve aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. Seyhan Soylu, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası ise Seda Sayan'a benzetilince Ata Çağlayan'a eski aşkının hatırlatmamak için yeniden ameliyat masasına dahi yatmıştı.

Sosyal medya hesabından sık sık sevgilisi Ata Çağlayan'la aşk pozlarını paylaşan ve geçtiğimiz haftalarda örfi nikah kıydıklarını açıklayan Seyhan Soylu yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Soylu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında sevgilisiyle ayrıldıklarını açıkladı.Kısa bir video paylaşan Seyhan Soylu, altına düştüğü notla dikkat çekti. ''Barıştınız mı?” sorularına “Hayır. Bugün bana öyle travmatik bir şey yaşattı ki barışmayı bırak barışmak için mesafemiz dahi biraz daha açıldı.'' diyen Seyhan Soylu, 'bir daha geri dönüş yok' mesajı verdi. Sisi, ayrıldığı sevgilisi Ata Çağlayan'la ilgili net ifadeler kullanarak, ''Bu kadar seviyorum diye yaşattı olayı unutup barışır mıyım? Hayır…'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin