Sex and The City'nin yıldızı Chris Noth, 'Mr. Big' olmaktan pişman!

Sex and The City'nin yıldızı Chris Noth, Türkiye'ye röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Sex and The City'nin yıldızı Chris Noth, 'Mr. Big' olmaktan pişman!

Sex And The City’ Mr. Big’i Chris Noth, altı yıl boyunca dizide oynadı. Noth, dizi bittikten sonra sinema filmi için  iki kez daha Mr. Big oldu. Ünlü oyuncu, Hürriyet Pazar’dan Aslı Barış'a konuştu.

Sex and The City'nin yıldızı Chris Noth, 'Mr. Big' olmaktan pişman!Chris North diziye olan ilginin ve Mr.Big karakterinin hala unutulmamasına sitem etti ve şunları söyledi: "Ben insanlar bunu unutsunlar diye kendimi parçalasam, olağanüstü farklı roller üstlensem de, kimse unutmuyor. Zaten dizinin başarısı karşısında şoke olmuştum. Neredeyse seçmelerine bile gitmeyecektim. Ama senaryoyu ilk okuduğumda “Hmm, seksle ilgili daha önce yapılmayan espriler yapılmış, enteresan” diye düşünmüştüm. ‘90’ların sonuna göre yenilikçi bir bakış açısıydı. Sonra iş bir aşk hikâyesine dönüştü. Günün sonunda bir kadın, bir erkek işte; niye kızlar hâlâ bu kadar takıntılı anlamıyorum"



İstanbul’da bir derginin davetinde ‘yılın uluslararası ikonu’ ödülünü alan oyuncu ödülün kendisine verilmesi konusunda şaşkın. "Bilmem... Üst-baştan olmadığı kesin. Modayı takip etmem, düzgün görünmek isterim ama alışverişe filan çıkamam. ‘Sex and The City’ sırasında bir sürü takım elbise vermişlerdi, hâlâ onları giyerek davet olunca günü kurtarıyoruz. Ben bir salon erkeği değilim, doğa adamıyım: Şöyle bol bir tişört, jean, bot yeter de artar"





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin