Şevval Sam'la tango İş Sanat'ta!

Tangolar Şevval Sam'ın sesiyle, Cihat Aşkın'ın kemanıyla İş Sanat'ta sanatseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Şevval Sam'la tango İş Sanat'ta!

Karadeniz türkülerine, Türk sanat müziği eserlerine ve arabesk şarkılara orijinal yorumlar getirdiği albümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Şevval Sam bu kez tümünü tango repertuarına ayırdığı yeni albümüyle 10 Aralık Salı günü İş Sanat'a konuk oluyor. Gecenin sürpriz konuğu ise albümde de tangolara eşlik eden Türkiye'nin önde gelen keman sanatçılarından Cihat Aşkın olacak. 



İki yıllık titiz bir ön hazırlığın ürünü olan albümde Şevval Sam Türkiye ve dünyadan harmanlanan modern ve klasik Tango'ların yanı sıra yeni bestelere de sıcak sesiyle hayat veriyor. Sam, Astor Piazzola'nın "Libertango" ve Carlos Gardel'in "Por Una Cabeza" gibi klasikleşen eserlerini Türkçe sözlerle yeniden yorumluyor. 



Müzik çalışmalarının yanı sıra genç yetenekleri yetiştirdiği projelerle de tanınan Cihat Aşkın 2007 yılında Aşkın Ensemble topluluğunu kurdu. Cobos, Yoel Levi, Dmitriev gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşan sanatçının usta kemanı 10 Aralık'ta Şevval Sam'ın seslendireceği tangolara eşlik edecek. Gecede izleyicileri bir de sürpriz bekliyor: Uzun zamandır hazırlıkları devam ettiği bildirilen konser, Şevval Sam'ın danslarıyla renklenecek.



Şevval Sam'ın bu özel albümünün ilk konserinin başlama saati 20.00. Konserin bilet fiyatları 50 ve 40 TL'den satışa sunuldu.(ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin