Şevval Sam'dan Yasak Elma bombası!

Ünlü oyuncu 'bir daha asla' dedi ve bombayı patlattı.

Google Haberlere Abone ol
Şevval Sam'dan Yasak Elma bombası!

FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Şevval Sam, aylar sonra bir itirafta bulundu. Dizide Halit'in ikinci eşi Ender'e hayat veren güzel oyuncu 'bir daha asla' dedi ve bombayı patlattı.



İki sezondur FOX ekranlarında devam eden Yasak Elma dizisinin en dikkat çeken oyuncularından biri olan Şevval Sam dizi hakkında bir bombayı patlattı. Dizide Halit'in eşi Ender'e hayat veren oyuncu iddialı ve şık giyimi ile de göz dolduruyor.



Şevval Sam'dan Yasak Elma bombası!



Instagram paylaşımı şoke etti



Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam’ın instagram hesabından yaptığı açıklama, okuyanları çok şaşırttı.



Sam, bilgisi haricinde dizide kendisine gerçek kürk giydirildiğini öğrendiğini ve kürke karşı olduğunu belirterek hayranlarını sevindirecek bir açıklama yaptı.



Şevval Sam'dan Yasak Elma bombası! - Resim : 2



Bundan sonra asla...



Hayat verdiği Ender karakterini izleyiciye tam olarak yansıtabilmek için iddialı giyinen Şevval Sam, dizide imitasyon da dahil bundan sonra hiç bir şekilde kürklü bir kombin giymeme kararı aldığını açıkladı.



Şevval Sam, “Yaşam hakkı savunucusu” olarak doğa, hayvanlar ve çevre ile ilgili duyarlılığını her fırsatta sosyal medya hesaplarından da belirten ve paylaşan bir kişi olarak, dizide yaşanan bu durumdan dolayı açıklama yapma ihtiyacı duydu.



Şevval Sam'dan Yasak Elma bombası! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin