Sevilay Yükselir'den bomba iddia: Ayağına çağırıp tehdit etti!

İstanbul Başsavcısı Turan Çolakkadı tarafından soruşturma dosyası elinden alınan Savcı Muammer Akkaş hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yükselir'den bomba iddia: Ayağına çağırıp tehdit etti!

17 Aralık'ta patlak veren rüşvet ve yolsuzluk soruşturması adı altında gerçekleştirilen operasyonda ikinci dalgayı gerçekleştirmek isterken yaptığı hukuk dışı işlemler sebebiyle İstanbul Başsavcısı Turan Çolakkadı tarafından soruşturma dosyası elinden Savcı Muammer Akkaş'ın sabıka kaydının kabarık çıktığı belirtildi. Sabah'ın haberine göre savcının Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir'i de tehdit ettiği ortaya çıktı.



Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, İstanbul Başsavcısı Turan Çolakkadı'nın bugünkü basın açıklamasında sert bir dille eleştirdiği Muammer Akkaş ile ilgili çok önemli bir açıklamada bulundu.



Başsavcı Çolakkadı'nın medyanın telkinleriyle iş yapıyor diyerek eleştirdiği ve 17 Aralık Operasyonu'nun ikinci dalgasıyla ilgili dosyayı elinden aldığı Savcı Muammer Akkaş'ın önce Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir'i tehdit ettiği ortaya çıktı.



YÜKSELİR: "SAVCI AKKAŞ BENİ TEHDİT ETTİ"



Sevilay Yükselir Twitter üzerinden olay savcı ile Muammer Akkaş ilgili gündemi sarsacak bilgiler verdi.

Yükselir, 7 Şubat'ta Sabah gazetesinde yayımlanan bir yazısı sebebiyle Savcı Akkaş'ın kendisini ofisine çağırarak tehdit ettiğini dile getirdi. Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin