Sevilay Yükselir 'Şafak Pavey' olayını bugün köşesinde anlattı : 'Özür diledim ama'

Sabah yazarı bugünkü köşesinde Şafak Pavey hakkındaki sözlerini ve ardından kendisine gelen tepkileri anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yükselir 'Şafak Pavey' olayını bugün köşesinde anlattı : 'Özür diledim ama'

Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, geçtiğimiz Perşembe günü CHP Milletvekili Şafak Pavey'in mecliste yaptığı konuşmasından sonra twitter hesabından Pavey'i provakörlük ve kışkırtcılık yapmakla suçlamış Bu ilk yalanı değil. İsviçre de 1 çocuğu kurtarmak için mi yoksa kocası terk ettiği için mi o trenin önüne atladı sormak lazım kendisine" şeklinde bir tweet atmıştı.



Ardından bu tweeti silen özür dileyen Sevilay Yükselir bu konuyu bugün de köşesine taşıdı. Yazdığı tweet hakkında kastını açtığını söyleyen Yükselir, aldığı tepkiler hakkında da "Pavey'in yalancılığını, kışkırtıcılığını, pravakasyonunu bir kenara bırakıp beni gümletme derdine düştüler" ifadelerini kullandı.



Yükselir, yazdığı tweeti haber yapan gazeteler hakkında da şu sözleri yazdı:



"Dün baktım bazı gazeteler bu olayı taşımışlar sayfalarına. Varsın taşısınlar benim bir itirazım yok ama benim attığım o tweeti birinci sayfasından 'Kadından kadına sosyal şiddet' başlığıyla anonslayıp okurlarına duyuran en başta Milliyet'in derdinin sadeece haber yapmak ya da kadınlar arası sosyal şiddete dikkat çekmek olmadığı ortadaydı. Belli ki dertleri benimle ilgili sosyal medya da başlayan lince ortaklık etmekti. Çünkü Milliyet'in derdi o olmamış olsaydı aynı gün ve aynı saatler içersinde kendi yazarı Negehan Alçı hakkında ulusalcı ve Kemalist gürühun idolu olan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ın atıp da silmediği ve özür dahi dilemediği iğrenç twweti de sayfalarına taşır ve kınama da o yaparlardı"



Yazının devamını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin