Sevilay Yılman'dan o isme: Allah belanı versin!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Akit TV'de yayınlanan programda "13-16 yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" diyen Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'e bela okudu.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yılman'dan o isme: Allah belanı versin!

Akit TV'de ekrana gelen Derin Kutu programında skandal sözlere imza atıldı.

Programa katılan İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, "Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama, süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş” dedi.

Tepki çeken bu sözlere bir tepki de Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan geldi. Sevilay Yılman o isme 'Allah belanı versin' dedi.

Sevilay Yılman, tepkisini köşesine şöyle taşıdı:

Allah belanı versin!

Bir önceki yazımda online konferansta olduğunu unutup kız öğrencilerin fotoğraflarına bakarken ağzının suyu akan ve yanındakilere dönüp; “Bu arada kızların fotoğraflarına da çaktırmadan bakıyoruz hee…” diyerek tam bir utanmazlık örneği sergileyen Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar’ı yazmıştım…

O istifa etti çok şükür…

Eğer başka bir yere atanmazsa ondan kurtulduk!

Bugün de sırada maalesef başka bir akademisyen, Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven var!

Maalesef diyorum çünkü adının önünde Profesör, Doçent, Doktor vs gibi unvanları taşıyan insanlarla ilgili böyle konularda yorumlarda bulunmak gerçekten hicap veriyor.

Çünkü onca yıl mektep okumuş, kitaplara boğulmuş ve eli mahkum bilimle bir biçimde iç içe olmuş bu tip insanların ülkemin üniversitelerinde öğretmenlik yapıyor olması hem ürkütüyor hem de içimi sızlatıyor…

Ne zamandı bilmiyorum… Ben dün geç saatlerde gördüm…

Bu adının önünde Profesör unvanı olan Özgüven katıldığı bir TV programında aynen şu ifadeleri kullanmış:

“Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama süper kadın diye bir ırk var! Ve bu da 13-16 yaş arasında… İstediğiniz doktora sorun. Hatta bu 12-17 yaş da olur. Çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var! Vücutları mükemmel falan. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekamızı koyalım!”

Düşünsenize…

Tüm dünyanın bilim insanlarının şiddetle reddettiği bir meseleyi ülkemin profesör unvanlı bir akademisyeni hararetle savunuyor!

Yetmiyor bir de “Doktorlara sorun!” diyerek sapkın anlayışına dayanak sunuyor!

Ona göre 12 yaşındaki bir kız çocuğu pekala çocuk doğurabilir ve doğurursa da bilime göre en doğru şeyi yapmış olur!

Rejenerasyonu yani hücrelerinin falan yenilenmesi çok kabiliyetliymiş bu yaştaki kız çocuklarının!

Ruh hastası damızlık gibi görüyor yani bir lokma çocukları…

Ya değerli okurlarım…

Hani bir cahil dese şu sözleri…

Bağırır, çağırırdım ama nihayetinde; “Cahil” der geçerdim ama kimse kusura bakmasın…

Ben sözüm ona bu akademisyene; “Allah belanı versin!” demek istiyorum!

Ve; ”Yazıklar olsun sen ve senin gibi olan akademisyenlere ve sizleri bilim insanı diye üniversite kürsülerinden millete kakalayan zihniyetlere!” diyerek de avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin