Sevilay Yılman'dan Muharrem İnce'ye tepki. İnce'nin tv100'deki 'saç' ve soyadı' açıklamasına Yılman'dan jet cevap

Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye tepki geldi. tv100'de Candaş Tolga Işık'a konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, kendisi hakkındaki soruyu yanıtlarken Yılman ile ilgili kullandığı sözler tepki çekti. Sevilay Yılman, sosyal medya üzerinden cevap verdi ve İnce'ye bir soru sordu.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yılman'dan Muharrem İnce'ye tepki. İnce'nin tv100'deki 'saç' ve soyadı' açıklamasına Yılman'dan jet cevap

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında tv100'e özel açıklamalarda bulundu.

Candaş Tolga Işık, Muharrem İnce'ye Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın "parti için toplanan paralar şahsi hesaplarda tutuluyor" iddiasını hatırlattı.

Muharrem İnce ise bu soruya tepki çeken bir açıklamayla yanıt verdi.

İnce, Yılman için "Sevilay Yükselir mi, Yılman mı? Hangi saçlı? A Haber'de yazan bir Sevilay Yükselir vardı. Sonra saçını değiştirdi soyadını değiştirdi. Şimdi solcu oldu. Hangisi?" ifadelerini kullandı.

İnce'nin bu açıklamaları üzerine Sevilay yılman sosyal medya üzerinden cevap verdi ve İnce'nin yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Yılman, "Üslubunuza şaşırmadım. Yakışanı yaptınız. Ancak soyadımı eşimden boşandığım için değiştirdim. Saçlarımı da keyfim öyle istediği için ama sosyal demokratlığım hiç değişmedi. Ayrıca mesele ben değilim." dedi ve şu açıkmalarda bulunarak tekrar parti için toplanan paraları gündeme getirdi:

Sayın Muharrem İnce… Üslubunuza şaşırmadım. Yakışanı yaptınız. Ancak soyadımı eşimden boşandığım için değiştirdim. Saçlarımı da keyfim öyle istediği için ama sosyal demokratlığım hiç değişmedi. Ayrıca mesele ben değilim. @ctisik sorusunu çarpıtmadan yanıtlayın!

Candaş size Daha önce benim bir yayında dile getirmiş olduğum şu soruyu sordu.Siz partiyi kurduğunuzda partinin giderlerini 2 hesap üzerinden gördünüz. Biri resmi diğeri şahsi hesabınızdı. Giderlerin çoğu yeterli gelmediği için şahsi hesabınızdan karşıladınız ve siz talep etmelerine rağmen partinin yetkili kurullarına şahsi hesabı açma konusunda neden direnç gösterdiniz?

Neden şahsi hesabınızın incelenmesine izin vermediniz? Ve sizinle birlikte CHP’den ayrılan başta @GayeUsluer olmak üzere 6 kurmayınız ile bu yüzden tartışma yaşadınız mı? @vekilince Saygılar…

 

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin