Sevilay Yılman'dan Mehmet Boynukalın'a sert tepki!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Ayasofya Camii İmamı Mehmet Boynukalın’ın, kişisel sosyal medya hesabından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapmış olduğu paylaşıma tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yılman'dan Mehmet Boynukalın'a sert tepki!

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Ayasofya Camii imamı Mehmet Boynukalın’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapmış olduğu paylaşıma tepki gösterirken, daha önce de ‘’Laiklik kaldırılsın’’ çağrısında bulunduğunu ve diğer 61 bin imamdan ekstra hiçbir farkı olmayan Boynukalın’ın fazla ileri gittiğini belirtti.

Yılman, Boynukalın’ın sürekli olarak bile isteye toplumun fay hatlarında gezdiğini ve bam tellerine bastığını söyledi. Diyanet İşleri Bakanlığı’na seslenen Yılman, Boynukalın’ın uyarılması gerektiğini belirtti.

Sevilay YILMAN / HABERTÜRK

İmam değil mikser!

...

Kusura bakmasın Diyanet İşleri Başkanlığı ama resmi olarak diğer imamlarından ekstra hiçbir farkı olmayan Boynukalın fazla ileriye gitmeye başladı.

Devletin memuru olarak; “Laiklik kaldırılsın” çağrısı zaten büyük bir skandaldı.

Toplum onu sindiremeden bu defa hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın cinayetlerinin "kadın cinayeti" başlığı ile haberleştirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirmesi, cinayetleri hafifleştirme kastı taşır gibi alkolle, uyuşturucuyla, dindar olunmamasıyla bağdaştırması skandallarının soslusu oldu.

Adam bir imam gibi değil mikser gibi filan çalışıyor.

Sürekli toplumun fay hatlarında geziyor ve yaptığı yorumlarla da bile/isteye bam tellerine basıyor!

Lütfen artık bir üstü, bağlı olduğu kurumdaki bir yetkili bu beyfendiye 3 milyon memur gibi bazı kanunlara tabii olduğunu ve boyundan büyük laflar etmemesi gerektiğini bir zahmet hatırlatsın...

Absürd bir başka skandala daha imza atmadan bu yapılsın!

Sevilay Yılman'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin