Sevilay Yılman'dan Canan Kaftancıoğlu'na tepki: Siz iyi misiniz Doktor Hanım?

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Canan Kaftancıoğlu'na, Coronavirus tehdidi gündemdeyken 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi'nin ertelenmemesine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Sevilay Yılman'dan Canan Kaftancıoğlu'na tepki: Siz iyi misiniz Doktor Hanım?

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bu dönemde herkesin aynı şeyleri yapması gerektiğini yani kalabalık toplantılar yapmamak, vücut temizliğine çok özen göstermek, aynı iş yerinde çalışıyor olunsa bile aradaki mesafeyi olabildiğince korumaya çalışmak ve el sıkışmama, öpüşmeme, sarılmama kurallarını dört dörtlük uygulamak gerektiğini belirtti ve il kadınlar kongresini toplayan Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirdi.

"Kadın Kolu Kongresi’ni toplaması tam bir tutarsızlık örneği... Ve onun hemen ardından CHP’li milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Turan Aydoğan’ı da yanına alıp katıldığı cenaze töreninde insanlara sarılırken, öpüşürken fotoğraflarının servis edilmesine izin vermek de absürtlüğün daniskası oldu!" diyen Sevilay Yılman, Kaftancıoğlu'nun gazeteci İsmail Saymaz’ı da cahillikle suçlayıp hakaret ettiğini söyledi.

Yılman, "Bizim gazeteci olarak sorumluluğumuz milyonlarca insanın sağlığını tehdit eden ölümcül bir virüs konusunda kim hata yapıyor ise onları uyarmaktır! Bu sorumlulukla hareket eden insanlara hakaret etmek, aşağılamaya kalkmak ve işi siyasetle falan bağlayıp sulandırmak ise...En hafif deyimle lakaytlıktır!" dedi.

Sevilay Yılman'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin