Sevgilisini takip edip kafasından vurdu. Kadına şiddetin önüne geçilemiyor. Bu kez yer Bursa!

Bursa Osmangazi'de erkek arkadaşı tarafından takip edilen 41 yaşındaki kadın işten eve döndüğü sırada kafasından vuruldu. Olay yerinden kaçan şüpheli polis tarafından yakalanırken talihsiz kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sevgilisini takip edip kafasından vurdu. Kadına şiddetin önüne geçilemiyor. Bu kez yer Bursa!

Türkiye'de kadın cinayetlerinin önüne bir türlü geçilemiyor. Bursa'da erkek arkadaşı tarafından başından tabancayla vurularak ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Çatal Sokak'taki bir evde ikamet eden Nurten İ. (41), işten eve döndüğü sırada kendisini takip eden erkek arkadaşı İ.A. (46) ile sokakta karşılaştı.

Nurten İ. ile İ.A. burada henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.A. yanındaki tabancayla Nurten İ'yi başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan kadının kızı ile komşuları polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu.

Olay yerinden kaçan şüpheli de kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Nurcan İnan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan şüpheli de kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Zanlı ilk ifadesinde Nurcan İnan ile 7-8 aydır arkadaş olduğunu, kıskandığı için vurduğunu iddia etti.

Nurcan İnan'ın cenazesinin, ikindi namazının ardından Orhaneli ilçesine bağlı kırsal Celepler Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

 "KIZIM DAHA ÖNCE DE BANA RAHATSIZ ETTIĞINI SÖYLEMIŞTI"

Nurcan İnan'ın babası Orhan İnan, Orhaneli ilçesinde yaşadığını ve olayı duyunca Bursa'ya geldiğini söyledi.

İ.A'nın kızını sürekli takip ettiğini ifade eden Orhan İnan, şunları anlattı:

"Marketten çıkıp eve giderken kızıma yapışmış. Kızım da itiraz ediyor ve kızıma silahı çekmiş. Kızımı kafasından ve ayaklarından vurmuş. Psikopat bu adam, madde kullanıyor. Kızıma daha önce de rahatsızlık veriyor hep rahatsız ediyormuş. Kapıya gelip zile basıyor, kapılara vuruyormuş. Kızım 3 sene önce eşinden ayrılmıştı. Kızımı dinlemeye gidiyormuş. Kızımla evlenmek istiyordu ancak kızım istemiyordu. Kızım daha önce de bana rahatsız ettiğini söylemişti. Bana söylemişti ama polise başvurusu olmadı."

 

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin