Sevgilisi, oğlunu dudağından öpmüştü: Nazlı Hamarat, çocuğunun babasının belli olmadığını söyledi

İşte Benim Stilim yarışmasıyla hayatlarımıza giren isimlerden Nazlı Hamarat, çocuğu ve özel hayatı hakkındaki skandallarla gündeme geldi. Ünlü isim, şimdiki sevgilisinin çocuğunu dudağından öptüğü anlarla tepki çekti. Hamarat, katıldığı programda çocuğunun babasının belli olmadığını söyledi.

Sevgilisi, oğlunu dudağından öpmüştü: Nazlı Hamarat, çocuğunun babasının belli olmadığını söyledi

İşte Benim Stilim yarışmasıyla hayatlarımıza giren isimlerden Nazlı Hamarat, çocuğu ve özel hayatı hakkındaki skandallarla gündeme geldi. Hamarat, katıldığı programda çocuğunun babasının belli olmadığını söyledi.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çekti.

Ünlü isim, şimdiki sevgilisinin çocuğunu dudağından öptüğü anlar paylaşılınca durumu açıklamak için Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. 

MedyaTava'nın haberine göre; Selen Görgüzel'in "Kız ne öptürüp duruyorsun çocuğu?" sözüne karşılık gülerek, "Valla biz her yerini öperek seviyoruz çok tatlı bir çocuk. Nişanlım, müstakbel eşim. İlter onu babası olarak kabul ediyor. DNA yaptırdığımızda ne çıkacak artık, hepimiz göreceğiz. Gaffar Bey ile şu anki sevgilim arasında iki aylık bir süreç var. Ben hamileliğimi üç aylıkken öğrendim. Kürtaj yaptırmak istemediğim için zorunlu olarak doğurdum ve hem annelik hem babalık yaptım." dedi. 

Sevgilisi, oğlunu dudağından öpmüştü: Nazlı Hamarat, çocuğunun babasının belli olmadığını söyledi

Sunucuların çok sinirlenerek, "Biyolojik babası kim bu çocuğun?" sorusuna ise "Bilmiyorum, DNA yaptırmıyorum. Sokaktan geçen bir insan (eski eşi) gitti nüfus müdürlüğüne, ben bu çocuğu tanıyorum dedi." cevabını veren Hamarat yayını dinleyenleri şoke etti. 

Babasının belli olmadığını söyleyen Hamarat, eski eşi hakkında da "Hiçbir zaman babası demedim. DNA'dan ne sonuç çıkacak bilemem ama ben Ferdi'nin üzerine vereceğim çocuğu. Ferdi Bey'i 7 senedir tanıyorum 2 senedir sevgilim." dedi. 

Sevgilisi, oğlunu dudağından öpmüştü: Nazlı Hamarat, çocuğunun babasının belli olmadığını söyledi - Resim : 2

Çocuğun gelişimi açısından kimsenin onu dudağından öpmemesi gerektiği söylenince de "İlter anne baba kavramını çok iyi biliyor başkalarına karşı böyle değil." diyerek akıllara durgunluk veren bir cevap verdi. 

Anne baba kavramı sözlerine tepki gösteren Didem Delen, "Öz babası değil diyorsun bu şahıs?" deyince Hamarat, "Onu bilemeyiz. Siz beni ne kadar linç etseniz de ben örnek bir anneyim." ifadelerini kullandı. 

"Ferdi'den ayrıldın diyelim ve hayatına başkası girdi. Çocuğunu başka erkeklere de öptürecek misin?" sorusu üzerine Hamarat, "Hayır o çocuğumun babası Ferdi. Başkasını öpemez." dedi. 

Söylemezsem Olmaz sunucuları daha sonra Hamarat'ın çocuğunun babasının kim olduğunu hesaplamaya çalıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin