Sevenleri Attila Özdemiroğlu'na koştu

İki yıl önce akciğer kanserine yakalanan Attila Özdemiroğlu, dün hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Sevenleri Attila Özdemiroğlu'na koştu

Hürriyet'te yer alan habere göre, müzik dünyasına adını altın harflerle yazdıran Attila Özdemiroğlu, akciğer kanseriyle verdiği savaşta yenik düştü. 73 yaşındaki müzisyen, dün sabah hayatını kaybetti. 



Acı haberin duyulmasının ardından, sevenleri hastaneye akın etti. O isimler arasında Şanar Yurdatapan, Sezen Aksu, Mithat Can Özer, İzzet Öz, Gonca Vuslateri de vardı. Taziyeleri ünlü sanatçının çocukları Lara, Lidya, Yaprak ve Sarp Özdemiroğlu ile dördüncü eşi Hepgül Hepbir kabul etti. Attila Özdemiroğlu, bugün Levent Afet Yolal Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 



‘İYİLEŞİYORUM’ DEMİŞTİ



Özdemiroğlu, bir ay önce verdiği röportajda Almanya’da kemoterapi tedavisinin tersi olan dendritik tedaviye başladığını açıklamış, hızla iyileştiğini hatta 60 kilodan 80’e çıktığını anlatmıştı. Bu sözleriyle sevenlerinin yüzünü güldüren Özdemiroğlu’nun ölümü sanat dünyasını şoke etti. Yakın dostu İzzet Öz şöyle konuştu: “Son ana kadar çalıştı. Hastanedeki odasında orgu ve klavyesi vardı. Onları çalar, ‘İzzet moralini bozma, daha yapacak çok işimiz var’ derdi.” 

Özdemiroğlu, yarım kalan müzik çalışmaları için Etiler’deki evine yeni müzik stüdyosu yaptırmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Attila Özdemiroğlu’nun ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.



Sevenleri Attila Özdemiroğlu'na koştu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin