Sevcan Yaşar'dan Halit Ergenç'e sert sözler! Sermiyan Midyat'a darp davası açmıştı...

Sermiyan Midyat'a darp davası açan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin güzel oyuncusu Sevcan Yaşar, Ozan Güven'e destek mesajı veren Halit Ergenç'e isim vermeden sert sözlerle seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Sevcan Yaşar'dan Halit Ergenç'e sert sözler! Sermiyan Midyat'a darp davası açmıştı...

Oyuncu ve senarist Sermiyan Midyat'a darp davası açan Türkiye eski güzellerinden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başarılı oyuncusu Sevcan Yaşar, kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Halit Ergenç'in Ozan Güven ile ilgili açıklamalarını eleştirdi ve ünlü oyuncuya isim vermeden "Karaktersiz" dedi.

Sevcan Yaşar'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bazı röportajları anlayamayıp başa sarıp sarıp izliyorum. Öyle demek istememiştir, diyorum şöyle demiş olsa gerek..

Ne garip; dostlarla ilgili konularda içimizden ösyediklerimiz kimseye dokunmaz sadece kendi muhasebebimize dahil olurken, aynı düşünceyi sesimizle ifade ettiğimizde dışarda biz ilgilendirmeyen ama çok kadını ilgilendiren kefeye bir taş daha koymuş olduğumuzu ancak hassas ruhlar görebiliyor. Demek ki bu yüzden iç sesimiz var. Doğrusunu bilemediğimiz konulara duygusal tepkilerimizde kimseye değmeden çıkarımlarımızı kendimize saklayabilelim diye...

Mantığımı devreye soktuğumda ise sanırım o da şimdi bendeki gibi bir hayal kırıklığıyla 'öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım' diyor... Ama ben iç sesimin ne kadarını dışarı vuracağımı biliyorum ve günün sonunda sesli olarak şöyle diyebiliyorum: Yazıklar olsun"

Sevcan yaşar bu metnin yanı sıra paylaşımına da "Kadına şiddete de onları destekleyen karaktersiz eşine dostuna da hayır" yazdı.

Sevcan Yaşar'dan Halit Ergenç'e sert sözler! Sermiyan Midyat'a darp davası açmıştı... - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin