Sesiyle büyüleyecek! Adım Farah'ta bu akşam Demet Özdemir rüzgarı esecek. Adım Farah'ın 13. Bölüm 1. Ön İzlemesi izle

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde sesiyle duyanları büyüleyecek. FOX’un iddialı disizi 'Adım Farah'ta Demet Özdemir’in seslendirdiği 'Toprak Yağmura' şarkısıyla izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Adım Farah'ın 13. Bölüm 1. Ön İzlemesi izle.

Google Haberlere Abone ol
Sesiyle büyüleyecek! Adım Farah'ta bu akşam Demet Özdemir rüzgarı esecek. Adım Farah'ın 13. Bölüm 1. Ön İzlemesi izle

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde sesiyle duyanları büyüleyecek. FOX’un iddialı disizi 'Adım Farah'ta Demet Özdemir’in seslendirdiği 'Toprak Yağmura' şarkısıyla izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Ülkesinden kaçan ve oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah isimli karakteri canlandıran başarılı oyuncu Demet Özdemir, bu akşam ekrana gelecek Adım Farah'ta Engin Akyürek’in hayat verdiği Tahir karakterine doğum günü hediyesi olarak şarkı söyleyecek.

Söz ve müziği Can Ozan’ın, yapımı ise Hypers’ın olan “Toprak Yağmura” şarkısı ile dans edecek olan Farah ile Tahir’in görüntüleri görenleri büyüleyecek.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları Adım Farah'ta bu akşam Demet Özdemir rüzgarı esecek. 

ADIM FARAH 12. BÖLÜM ÖN İZLEMESİ İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin