Sesini kaybeden Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok! 100 bin TL...

Bir dönem sahnelere damga vuran Tüdanya’nın gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybettiği ortaya çıkmıştı. Bu olayın ardından Demet Akalın, Tüdanya için için harekete geçmişti. Bir hamle de Seda Sayan'dan gelecekti ki olmadı. Tüdanya için yardım kampanyası başlatmak isteyen Seda Sayan, hayatını şokunu yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Sesini kaybeden Tüdanya'ya yardım etmek isteyen Seda Sayan'a büyük şok! 100 bin TL...

Geçtiğimiz günlerde ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay tarafından, arabeskin usta ismi Tüdanya'nın gırtlak kanseri olduğu, ameliyatla gırtlağının alındığı ve sesini kaybettiği duyurulmuştu.

Ayrıca Akay, Tüdanya için sanat camiasına yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrısına ilk destek, ünlü popçu Demet Akalın'dan gelmişti.

Akalın, Akay'ı telefonla arayarak Tüdanya'nın şarkılarını dinleyerek büyüdüğünü ve kendisine hem maddi hem de manevi olarak yardım etmek istediğini açıklamıştı.

Daha sonra Tüdanya ile iletişime geçen Akalın, Tüdanya'ya maddi yardımda bulunmuştu. Tüdanya ise bu yardımı, Akalın'a en güzel bestelerinden birini yorumlaması için hediye ederek kabul etmişti.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın da Tüdanya'ya yardım etmek istediği ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde yeni başlayacak olan sabah programına Tüdanya'yı konuk etmek istedi. Seda Sayan'ın, sesini kaybeden usta sanatçı için yardım kampanyası düzenlemek istediği öğrenildi. Ancak Seda Sayan, büyük bir şok yaşadı.

İşte Onur Akay'ın o yazısı...

Güzel yürekli Demet Akalın'dan sonra, yine sanat camiasında, bende ve birçok kişide hakkı ve emeği olan ve yine pırlanta gibi bir yüreğe sahip olduğunu bildiğim Seda Sayan, Tüdanya'ya yardım etmek için kolları sıvadı.

Tüdanya'yı önümüzdeki günlerde başlayacak olan sabah programına konuk etmek isteyen Seda abla, programda ona yardım kampanyası başlatmak istedi.

Ancak Tüdanya'nın programa çıkmak için 100 bin TL istemesi bence doğru olmadı. Eminim ki Seda Sayan'ın canlı yayında yapacağı yardım çağrısı, Tüdanya'ya 100 bin liradan kat kat fazla katkı sağlayacaktı.

Ben, Tüdanya'nın bu kararından dönmesini ve o programda yer almasını istiyorum. Bilmem sizler bu konuda ne düşünürsünüz? (Kaynak: OnurAkayMedya)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin