Serra Yılmaz ilk kez yönetmen koltuğunda! 'Cebimdeki Yabancı' beyazperdeye geliyor...

Cebimdeki Yabancı filmi vizyon tarihi için gün sayıyor...

Google Haberlere Abone ol
Serra Yılmaz ilk kez yönetmen koltuğunda! 'Cebimdeki Yabancı' beyazperdeye geliyor...

BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığındaki ‘Cebimdeki Yabancı’ için geri sayım başladı.



2 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanan filmin yapımcıları arasında yönetmen Ferzan Özpetek yer alırken, yönetmen koltuğuna ise usta oyuncu Serra Yılmaz oturuyor.



Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız isimlerin başrollerinde yer aldığı filmin dikkat çekici ilk tanıtımı yayınlandı. Sezen Aksu’nun filme özel bestelediği ‘İhtimal Ki’ şarkısının yer aldığı tanıtımda, oyuncular müziğe eğlenceli danslarıyla eşlik ettiler.





Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı, teknolojinin hakim olduğu bugünün dünyasına kahkaha dolu ve gerilimli hikayesiyle ışık tutacak filmin afişi de sinemaseverlerle paylaşıldı. Başarılı tasarımcı Arda Aktaş imzalı afiş, farklı görsel diliyle dikkatleri üzerine çekti.



Serra Yılmaz ilk kez yönetmen koltuğunda! 'Cebimdeki Yabancı' beyazperdeye geliyor...



Çarpıcı konusu ve etkileyici oyuncu kadrosu ile seyirciyi sürprizi hiç bitmeyen bir hikayeye davet edecek ‘Cebimdeki Yabancı’, 2 Şubat’ta sinemalarda!



Filmin konusu:



Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı’da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin