Seri istismarcı yetişkin film yıldızıyla ilgili yeni gelişme! Serbest kalacak

Seri tecavüzden yargılanan eski yetişkin film yıldızı Ron Jeremy, kötüleşen sağlık durumu nedeniyle hapishaneden çıkartıldı.

Google Haberlere Abone ol
Seri istismarcı yetişkin film yıldızıyla ilgili yeni gelişme! Serbest kalacak
Daily Star

Gerçek adı Ronald Jeremy Hyatt olan 69 yaşındaki eski yetişkin film yıldızı Ron Jeremy, hakkında 2020 yılında tecavüz ve cinsel saldırı suçları kapsamında dava açılmıştı. Yaşları 15 ila 51 arasında değişen 21 kişinin cinsel saldırıya uğradığının iddia edilmesine rağmen Ron Jeremy, suçlamaları reddetmişti. Sağlık durumu kötüleşen Ron Jeremy'nin hapishaneden çıkarılarak 24 saat tıbbi bakım alması için özel bir konuta yerleştirildiği belirtildi.

Gerçek adı Ronald Jeremy Hyatt olan 69 yaşındaki eski yetişkin film yıldızı Ron Jeremy, zihinsel ve fiziksel durumunun hızla kötüleşmesi üzerine 2020 yılında tutuklanarak konulduğu cezaevinden çıkartıldı. ABD medyasında yer alan haberlere göre Jeremy'nin savunma avukatı Stuart Goldfarb mahkemeye yaptığı açıklamada Jeremy'in kendisini tanıyamayacak durumda olduğunu belirtti. Jeremy'in mahkemeye çıkamayacak durumda olduğunu belirlenmesi üzerine Hakim George Lomeli yargılamayı askıya alma kararı verdi.

Seri istismarcı yetişkin film yıldızıyla ilgili yeni gelişme! Serbest kalacak

1996 yılından 2020 yılına kadar 23 farklı kadının iddialarına dayanarak Jeremy aleyhine otuz dört suç duyurusu yapıldı. 2020 yılında cinsel saldırı suçuyla tutuklanan Ron Jeremy'in avukatı Stuart Goldfarb, "Az önce onun tutulduğu hücredeydim, dikkatini çekmeye çalıştım ancak başarılı olamadım" dedi.Kim olduğumu anlayamadı ve ne ben ne de mübaşir onu buraya gelmesi için tekerlekli sandalyeye oturmaya ikna edebildik. Bu şartlar altında buraya gelmeye zorlanmaması gerektiğini düşünüyorum" savunmasıyla ünlü ismin sağlık durumuna dikkat çekti.

Seri istismarcı yetişkin film yıldızıyla ilgili yeni gelişme! Serbest kalacak - Resim : 2

Jeremy'nin 19 Nisan'da ceza mahkemesine dönmesi planlanırken dava şimdilik akıl sağlığı mahkemesine sevk edildi ve duruşma 1 Nisan'da yapılacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin