Seri başı olan Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri hangi takımlar?

Spor Toto Süper Lig'i zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğuna ulaşan ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'ın 2. ön eleme turundaki rakipleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Seri başı olan Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri hangi takımlar?

Sezon içinde müthiş bir galibiyet serisi yakalayarak ezeli rakibi Fenerbahçe'yle olan puan farkını kapatan ve şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da şimdiki hedef Şampiyonlar Ligi.

Takımı güçlendirmek için çalışmalara başlayan Dursun Özbek ve Erden Timur; Youri Tielemans ve Pierre Emerick-Aubameyang gibi isimlerle görüşme halinde.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ise Şampiyonlar Ligi'yle ilgili çok önemli açıklamalara imza attı.

Cenk Ergün, ''Şu anda görüntüde bir değişiklik görünmüyor. Play-off'a kadar geldiğimiz zaman, oraya gelebilen en yüksek puanlı 4 takım içinde yer alacağız. Dolayısıyla başından itibaren seri başı olacağız. UEFA'nın son dönemlerde yaptığı değişikliklerle şampiyon olanlarla olmayanların yolu birbirinden ayrıldı'' dedi.

SERİ BAŞI OLAN GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turuna katılacak takımlar şu şekilde:

Maccabi Haifa, Hacken, Ludogorets, Farul Constanta, Qarabağ, Ferençvaroş, Rakow, Astana, Slovan Bratislava, Olimpija Ljubljana, BATE Borisov, Sheriff Tiraspol, Zalgiris, Zrinjski Mostar, HJK Helsinki, Swift Hesperange, Valmiera, Ballkani, Shamrock Rovers, Urartu, Larne, Partizani, Kİ, Flora, Hamrun Spartans, Dinamo Tiflis, Struga, The New Saints, Lincoln Red Imps.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin