Serhat Kiremitçi'den derin bir yolculuğa çıkaran 'Kırık Dökük Bir Hikaye'

Düzenleme ve prodüktörlüğünü Redd grubundan tanıdığımız Doğan Duru'nun üstlendiği; Serhat Kiremitçi sözü müziği ve klip yönetmenliğini üstlendiği Kırık Dökük Bir Hikaye adlı parça yayınlandı. Şarkının sözleri, içinde bulunduğumuz karanlığın bir yansımasını hatırlatırken, yalnızlığa bürünmüş insanın eninde sonunda dönüp, kaçtıklarına, korktuklarına geldiği hikayesini anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Serhat Kiremitçi'den derin bir yolculuğa çıkaran 'Kırık Dökük Bir Hikaye'

Serhat Kiremitçi sözü, müziği ve klip yönetmenliği kendisine ait olan “Kırık Dökük Bir Hikaye” eserini yayınladı. Şarkının sözleri, içinde bulunduğumuz karanlığın bir yansımasını hatırlatırken, yalnızlığa bürünmüş insanın eninde sonunda dönüp, kaçtıklarına, korktuklarına geldiği hikayesini anlatıyor.

Serhat Kiremitçi'den derin bir yolculuğa çıkaran 'Kırık Dökük Bir Hikaye'

Projenin düzenlemelerini ve prodüktörlüğü Doğan Duru üstlenirken güncel bir soundun gitar melodilerine yansıtıldığını görüyoruz. Parçanın mix ve mastering’i Hayyam Stüdyoları’nda Sinan Sakızlı tarafından tamamlandı. Klibin çekimleri ise Antalya, Ayvalık ve İstanbul Cihangir’de yapıldı. Çekimler esnasında kamera ve drone operatörlüğünü Adil Tuncel üstlendi. Kurgusu yine Serhat Kiremitçi tarafından tamamlanan klipte özellikle sinematik geniş görseller dikkat çekiyor.

Projenin kapak fotoğrafı, su altı kamerası ile çekilip tasarımı ise Buğra Korkmaz tarafından yapıldı. 

 

Etiketler doğan duru redd
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin