Sergen Yalçın'ın yeni adresi artık kesinleşti! Resmiyet sadece imzaya kaldı

Trabzonspor, Orhan Ak'ın istifasının ardından yeni teknik direktörünü çabuk buldu. Başkan Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmede olumlu sonuç aldı. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın'ın yeni adresi artık kesinleşti! Resmiyet sadece imzaya kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne 3-1 yenilerek turnavaya çeyrek finalde veda eden Trabzonspor'da teknik direktör Orhan Ak maçın ardından canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

Orhan Ak, ''Takımdaki mental sorunu bir türlü çözemedik ne yazık ki. Ayrılık kararımı yönetime ilettim ve oyuncularla vedalaştım. Herkes hakkını helal etsin'' dedi. Bu flaş gelişmenin ardından Trabzonspor ile temas halinde olan Sergen Yalçın ismi bir kere daha gündeme geldi ve başkan Ertuğrul Doğan deneyimli teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdi.

İkilinin arasında geçen görüşme olumlu sonuçlandı ve Sergen Yalçın, Trabzonspor'un başına geçmeyi kabul etti. Resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.

FENERBAHÇE FORMASI GİYDİ, BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPTI

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasını giyen Sergen Yalçın, 2020-21 Süper Lig sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yaparak; Türkiye'de altyapısından yetiştiği takımı şampiyon yapan ilk ve tek teknik direktör olurken; aynı zamanda Beşiktaş'ta ise futbolcu ve teknik direktör olarak Süper Lig'de şampiyon olan ilk isim oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin