Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak röportaj

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, A Takım Medya Sorumlusu Bülent Ülgen'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen Taraftar Soruyor programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak röportaj

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, A Takım Medya Sorumlusu Bülent Ülgen'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen Taraftar Soruyor programında taraftarların kendisine ilettiği sorulara cevap verdi.

Sergen Yalçın programda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte Sergen Yalçın'ın dikkat çeken açıklamalarından bazıları:

"100. yıldaki attığım şampiyonluk golünün yeri bende çok ayrı. Şampiyonluk golünün hayalini 1 sene kurmuşum. Atacağım yani bu golü. Bunu çizmişim. O pozisyonda topun bana geri geleceğini düşünmüştüm zaten. Zaman zaman idmanlarda sahaya çıkıyorum. Ama yaşlandık artık, futbol oynayacak durumumuz yok. Koşamıyoruz ki, Atiba gibi olsaydık belki oynardım.

Kendi futbol hayatımla ilgili konuşmayı sevmiyorum, ben artık futbolu bıraktım. Geriye dönüp bakmayı seven birisi değilim. Frikik atmak çok da kolay öğrenilecek bir şey değil. Ama şöyle söyleyeyim, gözlerimi kapatsam yine atarım. Bu, bakmakla alakalı bir şey değil. Yetenek ve hayal dünyasıyla alakalı. Ben attığım golleri maçtan önce kafamda çizerdim ve ertesi gün atardım. Atacağım golleri de arkadaşlarıma söylerdim.

Ben yorumcuyken biraz serttim. Eleştiri yapabilirsin, belli bir bilgi birikimin var. Beni eleştir, oyunumu eleştir, takım hazır değil de. Ama bel altı vurma. Hepimiz aynı ortamın içindeyiz. Ben işi gücü bir kenara koyarsam o zaman konuşuruz. Benim konuşacaklarım da, sizin konuştuğunuzun 100 katı olur. Direkt isim vererek ağır şekilde cevap veririm ama girmiyorum şu anda bunlara. Bel altı yapmayın. Kulvarın dışına çıkarsanız ben de kulvarın dışına çıkarım. Ben konuştuğum zaman da sizin gibi 'canım, cicim' konuşmam."

İşte o açıklamalar:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin