Sergen Yalçın'ın isteğine Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacakları maç öncesi Acun Ilıcalı'ya çağrı yaptı. Acun Ilıcalı'dan bu isteğe yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın'ın isteğine Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

Beşiktaş-Dortmund maçının dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanacak olmasının sorulmasına Sergen Yalçın, "Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka. İlk maçımız camia olarak çok heyecanlıyız. Bir seferlik maçı açık kanaldan verebilir. Tüm ülke seyretmek izliyor." dedi.

Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi

Maçın açık kanaldan yayınlanmasının mümkün olmadığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Sergen çok sevdiğim, değerli bir insan. Sergen'in bugünkü isteği gönlünden gelen bir istek. İstek var istek var. Yarın Beşiktaş maçını izlerken 'Şu oyuncu oyuna girsin' diye düşünüp istesem, Sergen onu hayata geçirebilir mi? Dolayısıyla burada herkesin kendi alanında, kendi işi var. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi parası yayın haklarından geliyor. Ben de karşı istekle geliyorum. Hayatımızın en büyük riskine girdik. Bizi destekleyin. Biz de kulüplere, Türk futboluna daha çok destek olalım. 6 yıldır bedava yayınlanmıyor Şampiyonlar Ligi. Ama birden ‘Acun, bedava yayınla’ oldu." dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin