Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönüyor! Trabzonspor ile anlaştı derken büyük ters köşe...

Kasımpaşa'da Selçuk İnan ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışı başladı. Mavi-beyazlı ekipte en güçlü aday olarak ise Sergen Yalçın gösteriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönüyor! Trabzonspor ile anlaştı derken büyük ters köşe...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktör Selçuk İnan'la geçtiğimiz günlerde yollarını ayırma kararı almıştı.

Mavi-beyazlı ekibin sosyal medyasından yapılan açıklamada, ''Teknik sorumlumuz Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Selçuk İnan'a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

12 MAÇTA YALNIZCA 3 GALİBİYET

Teknik direktörlük kariyerindeki ilk tecrübesini Kasımpaşa'da yaşayan Selçuk İnan, lacivert-beyazlı takımın başında 12 Süper Lig maçına çıktı. İstanbul temsilcisi, bu süreçte 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve uzun süredir bir takımda görev almayan Sergen Yalçın, Kasımpaşa için en güçlü aday olarak gösteriliyor. Deneyimli teknik adamın ismi ayrıca Trabzonspor ile de sık sık anılıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin