Sergen Yalçın ile Trabzonspor arasındaki görüşme detayları ortaya çıktı! İsteği yönetimi adeta şaşkına çevirdi

Trabzonspor, Orhan Ak'ın istifasından sonra teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ile görüştü. Ertuğrul Doğan ile Sergen Yalçın arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıkarken, Sergen Yalçın'ın sözleşmeye tazminat maddesi koydurmak istememesi yönetimi şaşkına çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın ile Trabzonspor arasındaki görüşme detayları ortaya çıktı! İsteği yönetimi adeta şaşkına çevirdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da maçın hemen ardından Orhan Ak canlı yayında görevi bıraktığını açıklamıştı.

Orhan Ak yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ''Bu saatten sonra içeriden benim bile kalmamın doğru olacağını düşünmediğim için, hem takıma hem kulübe zarar vereceğini düşündüğüm için oyuncularımla vedalaştım'' ifadelerini kullandı.

Orhan Ak'ın görevi bırakmasından sonra yeni başkan Ertuğrul Doğan teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi. İkili arasındaki görüşmenin detayları belli olurken deneyimli teknik adam bordo-mavili ekipten 2.5 milyon Euro talep etmesinin yanı sıra sözleşmesine tazminat maddesi de koydurmak istemedi ve yönetim bu durumu şaşkınlıkla karşıladı.

Önümüzdeki sezon daha düşük maliyetli bir kadro oluşturmak isteyen Trabzonspor, Sergen Yalçın’a kulübün vizyonu hakkında bilgi verirken transfer bütçesinin de uzun uzun konuşulduğu ortaya çıktı.

TRABZONSPOR ÜCRETİ YÜKSEK BULDU

Sergen Yalçın'ın istediği ücreti yüksek bulan Trabzonspor, Sergen Yalçın ile önümüzdeki günlerde bir görüşme daha gerçekleştirecek ve 1 milyon 400 bin Euro'da anlaşma sağlamaya çalışacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin