Sergen Yalçın 'beyni yok' demişti! Mario Balotelli'den olay hareket

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Mario Balotelli'nin Sergen Yalçın'a yönelik hareketi çok konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın 'beyni yok' demişti! Mario Balotelli'den olay hareket

Adana Demirspor, 3-0 yenik duruma düştüğü Beşiktaş karşısında 90+7'de attığı golle skoru 3-3'e getirdi ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maç sonunda iki takım arasında gerginlik yaşanırken Mario Balotelli'nin gol sonrası hareketi çok konuşuldu. İtalyan forvet, attığı ikinci golden sonra Beşiktaş yedek kulübesine doğru kafasını işaret eden bir hareket yaptı. Bu hareket sonrası Balotelli sarı kart gördü.

Yıldız futbolcunun bu hareketi Sergen Yalçın'a yönelik olduğu ifade edildi. Sergen Yalçın televizyonda yorumculuk yaptığı dönemde Balotelli için "Beyni yok" demişti.

Sergen Yalçın 'beyni yok' demişti! Mario Balotelli'den olay hareket

Sergen Yalçın: Bana yaptı o hareketi

Konuyla ilgili maç sonunda konuşan Sergen Yalçın, "Balotelli, direkt bana hareket yaptı. Balotelli'nin neden bana böyle bir hareket yaptığını anlamadım, geçen sene bize gelemediği için mi yaptı, bilemiyorum. Kendi adına üzücü, seviyesini belli etmiş oldu, kendisi için yazık oldu, seviyesiz bir hareket." dedi.

Yaşananların ardından Balotelli, Instagram hesabından "Bizim beynimiz ve yüreğimiz var." paylaşımını yaptı.

Sergen Yalçın 'beyni yok' demişti! Mario Balotelli'den olay hareket - Resim : 2

MedyaTava

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin