Sergen Yalçın Balotelli'nin hareketine cevap verdi

Adana Demirspor, 3-0 yenik duruma düştüğü Beşiktaş karşısında 90+6'da attığı golle skoru 3-3'e getirdi ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Maç sonunda iki takım arasında gerginlik yaşanırken Mario Balotelli'nin gol sonrası Sergen Yalçın'a yönelik hareketi çok konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın Balotelli'nin hareketine cevap verdi

Balotelli, attığı ikinci golden sonra Beşiktaş yedek kulübesine doğru kafasını işaret eden bir hareket yaptı. Bu hareket sonrası Balotelli sarı kart gördü.

Yıldız futbolcunun bu hareketi Sergen Yalçın'a yönelik olduğu ifade edildi. Sergen Yalçın televizyonda yorumculuk yaptığı dönemde Balotelli için "Beyni yok" demişti.

"BU HAREKETİN SEBEBİ BU OLAMAZ"

Adana Demirspor'un 2'nci golünü kaydeden Mario Balotelli'nin golün ardından kendisine doğru bir hareket yaptığını söyleyen Yalçın, "Ben kendisini tanımam. Telefonla konuşmadım, bir diyaloğum yok. O hareketin karşılığı sarı kart mı, kırmızı mı siz daha iyi biliyorsunuz. Profesyonel futbolcuya yakışmayan bir davranış. Benim kendisiyle iletişimim olmadı. Kendisi ve Adana Demir camiası adına üzücü bir durum. Ben kendisine cevap vermedim. Ben teknik direktörüm, o futbolcu. Zaten aynı seviyede değiliz. Onları ilgilendiren bir durum. Ben kendisine cevap vermedim" ifadelerini kullandı.

Daha önce Balotelli transferinin kendisine önerilip, önerilmediği sorulan Yalçın, sözlerini noktaladı:

"Bize önerilen birçok oyuncu var. 40, 50 tane oyuncu öneriliyor. Birçok oyuncu geliyor. Biz bunların içinden oyuncu seçiyoruz. Böyle tepkinin sebebi bu olamaz. Hiç kimse almak zorunda değil. Herkes oyun düzenine göre oyuncu alıyor. Her takımda oynayabilir. Bende olmaz başka bir yer olur. Bir sürü camia var. Bu hareketin bir açıklaması olamaz. Çok basit bir hareket. Kendisine yakışmadı."

"KUNTZ ÖNCE SAÇMALADI, SONRA TOPLAMAYA ÇALIŞTI"

Bu sezon hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Olanı biteni görüyorsunuz. Neyle ilgili konuşsam tepki alıyorum. Uleinberg gelip benle ilgili açıklama yapıyor. Bu adam yabancı. Bugün oyuncu hareket yapıyor bana. Oyuncu yabancı, hayatımda görmedim. Bakıyorsunuz başka bir yerden benimle ilgili bazı açıklamalar geliyor. Kuntz bir şeyler söyledi. Önce saçmaladı. Sonra toparlamaya çalıştı. Bana bir şey söylemek isteyen varsa kıvırmaya gerek yok. Açık açık söyleyebilir. Ben direkt konuşuyorum. Sürekli benim üzerime gelen cümleler var. Herkes bir şey söylüyor benle ilgili. Benim kimseyle kötü bir diyaloğum yok. Türkiye'de yaşamayan insanlar benle ilgili konuşuyor. Bu enteresan. Ben böyle kimseyle diyaloğa girmek istemiyorum ama girmek isteyen varsa da gireriz. İnşallah bundan sonra böyle şeyler yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin