Serenay Sarıkaya neden yılın düğününde frikik verdi?

Sarıkaya, kıyafetinin azizliğine mi uğradı?

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya neden yılın düğününde frikik verdi?

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in 3 yıllık aşklarını resmileştirdiği yılın düğününün yankıları sürüyor. Düğün sonrası ünlü çift; tıpkı gelinlik piştisiyle anıldıkları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti gibi balayı için Maldivler'e uçtu. Düğün gecesinin ardından en çok Serenay Sarıkaya'nın önü pullu işlemeli Nedret Taciroğlu imzalı pembe elbisesiyle verdiği frikik konuşuldu.



Serenay Sarıkaya neden yılın düğününde frikik verdi?



Sevgilisi Kerem Bürsin'le düğüne katılan üstelik bugün çıktıkları tatil planını bile Fahriye Burak çiftinin düğününe göre organize eden Serenay Sarıkaya bilerek mi böyle bir elbise giyip bu görüntüyü vermişti, amaç düğünden rol mü çalmaktı? Bütün bu sorular kafaları kurcalarken Serenay Sarıkaya cephesinden bir bilgi geldi. Sarıkaya'nın yırtmacının çıtçıtı kopunca istemeden bu görüntünün oluştuğu ifade edildi.



Serenay Sarıkaya neden yılın düğününde frikik verdi? - Resim : 2



Öte yandan Fi dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra ağustos ayına kadar dinlenme kararı alan Serenay Sarıkaya, sevgisiyle yakın dostu Yasemin Özilhan'ın ailesiyle tekne tatiline çıktı. Bu arada kalacakları odanın görüntüsünü de paylaşan Sarıkaya, yatağın esprili halini "Yakalandık" notuyla yayınladı. Bugün 26 yaşına basan Sarıkaya, Özilhan ailesinin kızları Ela ve Emine'nin yaptıkları sürpriz doğum günü resimlerini de insta story'den yayınladı.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin