Serenay Sarıkaya eşyalarını bağışladı

Serenay Sarıkaya, en sevdiği eşyalarını genç kızların bursuna destek için Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına bağışa dönüştürüyor. Sarıkaya’nın kıyafetleri, bir günde 29 genç kızın eğitim bursunu destekledi.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya eşyalarını bağışladı

Serenay Sarıkaya, en sevdiği eşyalarını genç kızların bursuna destek için Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına bağışa dönüştürüyor.

Mutluluk Haftası’na özel Givin.co web sitesinde bağışa dönüştürülen Sarıkaya’nın kıyafetleri, henüz birinci gününde 29 genç kızın eğitim bursunu destekledi. Bir yandan ürünleri bağışa dönüşmeye devam ederken bir yandan da 20-27 Mart tarihleri arasında yeni eklenecek olan ürünleri de TEV’in ‘’Kendine Yeten Geleceğe Yetişen Kızlar’’ projesini desteklemeye devam edecek. İyiliğin paylaşılarak çoğaldığına inanan Serenay Sarıkaya, en çok destek sağlayan 3 destekçi için isme özel teşekkür notu yazarak bu iyilik hareketini bir anıya dönüştürmeyi de istiyor.

Serenay Sarıkaya eşyalarını bağışladı

Sarıkaya’nın davetlerde giydiği elbiselerden ceketlere, farklı renkteki pantolonlardan aksesuarlara kadar kadar birçok kişisel eşyası, Givin.co web sitesinin yanı sıra Akasya’nın desteğiyle faaliyet gösteren Givin İyilik Mağazası’nda fiziksel olarak da ziyaret edilebiliyor. Kasasız olarak hizmet veren Givin’deki alışverişler, Givin.co web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor ve ödemeler genç kızların eğitim bursuna destek olurken aynı zamanda platformun sürdürülmesiyle daha çok kişinin destek olmasına katkı sağlıyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin