Serenay Sarıkaya, Çağan Irmak'ın dizi teklifine ne yanıt verdi?

Çağan Irmak, bir süredir yönetmenliğini yapacağı 'Gülizar' isimli iddialı diziye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya, Çağan Irmak'ın dizi teklifine ne yanıt verdi?

Çağan Irmak bir süredir yönetmenliğini yapacağı Gülizar isimli iddialı diziye hazırlanıyor. 03 Medya'nın yapımcılığını üstlediği projeyi, aynı zamanda Most Yapım'ın Babamın Kozası dizisini de kaleme alan Mahinur Ergun yazıyor.



Çok titiz bir cast çalışmasının yapıldığı dizinin başrol kadın ve erkek yıldızı hâlâ bulunamadı. Gülizar rolü için geçen haftalarda Gizem Karaca'yla görüşüldüğü öğrenildi. Ancak daha sonra ibre Serenay Sarıkaya'ya döndü. Sarıkaya ise bu sezon Fi dizisi devam ettiği ve en az 7 ile 10 bölüm arası oynayacağı kesinleştiği için teklifi kabul edemediğini iletti.

 03 Medya'nın temmuz ayında balayı dönüşü yeni projeleri için görüştüğü yıldızlardan Fahriye Evcen'in ise Gülizar için değil, Kenan İmirzalıoğlu ve Çetin Tekindor'un Fatih dizisinin kadrosuna düşünüldüğü öğrenildi.



Öte yandan Çağan Irmak'ın "Gülizar" için çok usta bir oyuncuyla el sıkıştığı öğrenildi. Ünlü yönetmen kariyerinde dönüm noktası olan "Asmalı Konak" dizisinden beri çalıştığı Şerif Sezer'i, Gülizar'ın kadrosunda görmek istedi. Şerif Gören'in Altın Palmiye Ödüllü efsane Yol filmiyle hafızalara kazınan Şerif Sezer, son olarak Karagül dizisi ve İstanbul Kırmızısı filminde rol almıştı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin