Seren Serengil'den yeni doğmuş bebeklerin sünnet derisi ile gençlik formülü

Serengil cildine yaptırdığı güzellik ve gençlik işlemini açıkladı. Söyledikleri büyük şaşkınlık yarattı. Seren Serengil 'gençlik formülü' diye nitelendirdiği, cildine yaptırdığı işlemleri açıkladı. Serengil cildine yeni doğmuş erkek bebeklerin sünnet derisini enjekte ettirdiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Seren Serengil'den yeni doğmuş bebeklerin sünnet derisi ile gençlik formülü

Seren Serengil, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Arka arkaya mide küçültme ameliyatı olup ölümden dönen Serengil, sosyal medya hesabından genç kalmak için yaptırdığı işlemi açıkladı.

Bir güzellik merkezine giden Seren Serengil, işlem öncesi çekilen videoda ‘Alloblast’ adı verilen yöntemle yeni doğan bebeğin sünnet derisini yüzüne enjekte ettirileceğini söyledi. Serengil “Daha ne kadar genç olacağız” dedi.

Seren Serengil'den yeni doğmuş bebeklerin sünnet derisi ile gençlik formülü

Seren Serengil'in güzellik uzmanı Emsal Doğan ile birlikte yayınladıkları videoda bahsedilen yöntemin adı Alloblast yöntemi, yani yeni doğmuş erkek bebeklerin sünnet derisi ile cildin içine yerleştirilen kök hücreler ile yapılan bir güzellik uygulaması. Serengil'in güzellik uzmanı, Emsal Doğan'da uygulamanın cildi gençleştirdiğini söyledi.

İşte o video:

ALLOBLAST YÖNTEMİ NEDİR?

Alloblast yöntemi son dönemde bütün ünlülerin cildinin gençleşmesi için tercih ettiği işlemlerin başında geliyor. Alloblast, yenidoğan bebeklerin sünnet derisinden alınan fibroblastların kullanıldığı bir tedavidir. Yenidoğanın sünnet derisi olduğu için; ailelerin onayı alınarak, bu dokudan özel tekniklerle yüksek teknoloji içeren bir GMP laboratuvarında yüzde yüz fibroblast hücreleri üretilir. Hazırlanan bu genç hücreler cildin içine mezoterapi tekniği ile yüz, göz altı, boyun, dekolte bölgeleri ve el üstlerine uygulanır. Aynı zamanda lekeli ciltlere ve yara izlerine de uygulanabilen bir yöntemdir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin