Seren Serengil: Sinema filmi yapacağım

Ünlü sanatçı, Anneler Günü'nü annesi Nevin Serengil ile birlikte Antalya'da kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Seren Serengil: Sinema filmi yapacağım

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının yorumcusu Seren Serengil, Anneler Günü'nü annesi Nevin Serengil ile birlikte Antalya'da kutladı.



Banu Noyan organizasyonuyla Antalya'nın en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Migros AVM'de düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katılan Seren Serengil bomba açıklamalar yaptı.



Annesiyle ilişkilerinden bahseden Seren Serengil, "Annemin benden tek şikayeti; kendime göre bir eş bulamadım. Çünkü onun kriterlerindeki eş daha dünyaya gelmedi", dedi.



Seren Serengil: Sinema filmi yapacağım



'Seren'in sevgilisiyle henüz tanışmadım'



Bugüne kadar kızı Seren Serengil'in yaşadığı evliliklere sıcak bakmayan Nevin Serengil de bunun üzerine hayalindeki damat adayını açıkladı. Anne Serengil, "Ben yaşadığım sürece onun arkasında dağ gibiyim. Benden sonra da onun arkasında benim kadar sağlam duracak birini istiyorum" deyince büyük alkış aldı.



Seren Serengil'in 3 aydır birlikte olduğu Özay Bakır ile henüz tanışmadığını söyleyen Nevin Serengil, "Tanışmadığım için hiçbir şey söyleyemem. Ancak tanıştıktan sonra bir fikrim olabilir" dedi. Bu sözler üzerine Seren de "Annem çok sevecek diye düşünüyorum. Çünkü çok efendi çok düzgün. O da çok iyi yetiştirilmiş bir çocuk" diye konuştu.



Hanımlara formda kalmanın sırrını verdi



Geçtiğimiz aylarda mide ameliyatı olan Seren Serengil, "Ameliyattan sonra çok zayıfladım. Suratım çöktü. Bu nedenle 4 kilo aldım. Böyle de kalsın istiyorum. Biz Türk kadınları yemek yemeyi seviyoruz. Size bir sırrımı vereyim. Canım hamburger istediyse yarısı yiyorum. Diğer yarısını 1 saat sonra yiyorum. Azar azar sık sık yerseniz kilo verirsiniz. Yemeğin yarısını tabaktan dökün. Bu şekilde ayda 6-7 kilo verirsiniz" dedi.



'Magazini en iyi Demet Akalın ve Cem Yolmaz kullanıyor'



Duymayan Kalmasın programıyla reytingleri alt üst eden Seren Serengil, "Programda her zaman doğruları savunuyorum. Bildiğimden şaşmam. Bana göre Türkiye'de magazini en iyi kullanan Demet Akalın ve Cem Yılmaz" dedi. Serengil, programının yazın Bodrum'da devam edeceğini de açıkladı.



'Sinema filmi yapacağım'



Serengil, "Bir dönem çok dizi yaptım. Hatta Emrah'la ikili olduk. Ancak şarkıcılık ağır basınca setlerden uzak kaldım. 3 gün önce bir sinema filmi teklifi aldım. Çok istiyorum. Yoğun bir dönemde olduğum için dizi yapmam çok zor" diye konuştu.



'Mayo tasarlıyorum'



Ticaretle de uğraşan sanatçı, "İnşaatlara iç tasarım yapıyorum. Ben tasarlıyorum, mimarlar çiziyor. Aynı zamanda bu yaz için çok güzel mayolar hazırladım. Taşlı, süslü mayolarımı yakında sizlerle paylaşacağım" diyerek yoğun bir dönemde olduğunu söyledi.



Azeri hayranı Seren'i Azerbaycan'a davet etti



Antalya Migros AVM'yi hınca hınç dolduran kalabalık anne kızı alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Azeri bir hayranı Serengil'e "Azerbaycan'a sizi çok seviyorlar. Lütfen oraya da gelin" deyince ünlü sanatçı, "Ben de çok istiyorum. İlk fırsatta mutlaka geleceğim" yanıtını verdi.



Bir ara sevenlerinin yanına giden Seren Serengil, "Sizlerle bir arada olmak beni her zaman çok mutlu ediyor. Sizleri çok seviyorum. Yorumlarınızı her zaman dikkate alıyorum" dedi.



Keyifli sohbetin yanı sıra şarkılarıyla da Anneler Günü'ne renk katan Seren Serengil'in şarkılarını yüzlerce kişi hep bir ağızdan söyledi.



Seren Serengil: Sinema filmi yapacağım - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin