'Şerefsiz' kavgası büyüyor! MHP'den Hasan Cemal'e tehdit gibi cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Hasan Cemal'in dünkü yazısına cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Şerefsiz' kavgası büyüyor! MHP'den Hasan Cemal'e tehdit gibi cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın gazeteci Hasan Cemal’in dünkü yazısına yanıt vererek, “Sen Türk milletinin, milli egemenliğimizin ve Türk devletin düşmanlarıyla birlikte hareket ediyorsun. Yazık senin insanlığına. Sen ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Türk milleti ve Türk devleti, sen ve senin gibilerin de arkasında durduğun PKK’nın da hakkından gelmesini bilir” dedi.



Yalçın, yaptığı açıklamada, Gazeteci Hasan Cemal’in MHP’yi eleştirdiği yazısına yanıt verdi. “Binlerce Türk insanının canına kıyan kanlı PKK silahı bir yerlerine batmıyor, bilakis şehevi bir zevk veriyor ama MHP’nin şerefsiz sözü bile sende tecavüz etkisi yapıyor. Bu seninkisi sadece ihanetle açıklanacak bir şey değil. Bu sadece terörist ve katil sevicilikle de izah edilecek bir sapıklık psikolojisi de değil” diyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:



“Sen; Türk milletinin değerlerine, Türk’e düşman olan her şeyin, herkesin kucağında gezinmekten hoşlanıyorsun. Senin PKK sevdan; bölücü başı aşkın, eli kanlı örgütün gerçekten silahlı ve bol cinayetli sahte demokrasi mücadelesi vermesinden değil, Türk milletinin canını acıtmak, onları incitmek ve adeta intikam almak istemenden doğuyor. Senin içinde Türk milletine karşı yenilmez bir garez, bitmek tükenmek bilmeyen husumet, kin ve nefret var. Anasının babasının nasihatlerine kızarak evden kaçan asi ve hayırsız evladın kendini sokaklardaki her türlü ahlaksızlığın kollarına bırakıp ailesini mahcup ederek intikam almasına benzer bir ‘psikopat yetişkin tepkisi’ne benziyor seninkisi… Bizi, kan üzerinden siyaset yapmakla suçluyorsun. Oy verdiklerin; gülücüklerle, sahte şirinliklerle; ikiyüzlü demokrasi, barış ve insanlık nutuklarıyla kandırdıkları milletten yüzde13 oy alıp 80 milletvekili çıkararak Meclise girdiler. Ama silahı bırakmadıkları gibi, saldırılarını da giderek arttırdılar. Kucağımıza oturup sakalımızı yolmakla kalmıyorlar, boğazımızı sıkıyorlar. Her gün gelen şehit cenazelerinin müsebbibi MHP mi? Bunca cinayeti MHP mi işliyor; vicdansız, izansız, idraksiz ve adalet duygusundan yoksun şaşkın. Asıl kanla siyaset yapan, kan dökerek politika dayatan.”



Haberin devamını okumak için tıklayın.



 



'Hem Boğaz’da evim var, hem viski içerim, hem de HDP’ye oy verdim!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin