Şeref Sözü dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Show TV'de ekrana gelmeye hazırlanan Şeref Sözü dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. İşte, yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği Şeref Sözü dizisinden detaylar!

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Şeref Sözü dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Şeref Sözü’, ekran için gün sayıyor.

DİZİNİN TAM KADROSU!

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün zengin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.

Şeref Sözü dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle ekrana gelmeye hazırlanan ‘Şeref Sözü’ için 480 bin m2’lik bir ada dev bir platoya dönüştürüldü.

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan ‘Şeref Sözü’, TIMS&B Productions’ın yapımı, Cevdet Mercan’ın yönetimi ve Eda Tezcan’ın kalemi ile yeni sezonda ekrana gelecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin