Serdar Ortaç'tan ödeme yapamıyor haberlerine yanıt

Kadir Çetin ile Number1 Star programının konuğu Serdar Ortaç ve eski kız arkadaşı Seçil Gür’dü. Serdar Ortaç, eski kız arkadaşıyla ilgili ve basında çıkan o haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ortaç'tan ödeme yapamıyor haberlerine yanıt

Kadir Çetin ile Number1 Star programının konuğu Serdar Ortaç ve eski kız arkadaşı Seçil Gür’dü. Number One Türk Fm ve Number1official instagram hesabından ve NR1 Türk TV’den ortak gerçekleştirilen yayında, ikili ayrıldıktan sonra ilk defa bir araya gelip merak edilen her şeyi itiraf ettiler.

“Serdar’dan elektrik alamadım!”

“Serdar Ortaç hayatımda ulaşmak istediğim bir insan değildi. Ben aşık olmuyorum, genelde aşık ediliyorum. Stüdyoya girdi ve bir şarkı söyledi, ben titredim ondan çok etkilendim. İnanılmazdı. Hayatımda en ulaşmak istediğim insan Sezen Aksu."

Serdar Ortaç: ”Seçil ile ilişkimiz Benim eşekliğimden bitti.”

Ben Seçil’den hoşlanıyordum, ona ulaşmaya çalışıyordum. Bir ara şarkı dinlemeye geldi. Arkadaşıma bu kız çok tatlı değil mi ya tanıştırsana bizi, bir şeyler yapalım, yemeğe gidelim dedim. Sonra ilişkimiz başladı bir de üzerine tadından yenmez, kendisi besteci her konuştuğumu anlayan üzerime titreyen biri çıktı. Sonra benim eşekliğimden ilişki bitti sonra dost kaldık. Kötü oldu bitmesi bence. Kendi bunalımımdan ilişkimi mahvettim.” diyerek Seçil Gür’e açık kapı bıraktı.

Serdar Ortaç'tan ödeme yapamıyor haberlerine yanıt

“Serdar 60 günün 58 günü çok iyi bir adamdı!”

İlişki yaşamadan ilişkim var demek bir kadını onurlandırmaz. Bir erkek için farlı olabilir. Serdar ile bir ilişki, bir aşk yaşadım. Yaşadıklarımın arkasındayım. Sevgili taklidi yapmadık. Eski sevgiliden dost olur mu? Tabii ki olmaz. Ama Serdar Ortaç ile dostuz. Çok değişik duygular. İkimiz de iyi müzisyeniz. Serdar diğer insanlara nazaran dost olunmayacak biri değil. Serdar 60 günün 58 günü çok iyi bir adamdı. 2 günde bir şey oldu. Benden mi kaynaklı bilemiyorum.

“Klip çekimi ayrılığımıza denk geldi.”

Seçil Gür: ”klip çekiminde çok gergindim. Ayrılık arifesiydi.Yüzümde botoks yok ama gerginlikten yüzüm botokslu gibiydi.”

“Ayrılığı instagram'dan duydu haberi doğru değil”

“Aramızda bir şeyler oldu birbirimize karşılıklı ifade ettik bir problemimiz olduğunu. Daha önce tabii ki biliyordum instagram’dan öğrenmedim, sadece storyde görünce şaşırdım.”

"Serdar bana hakkını helal etsin"

“Serdar’ın bana hakkı çok geçti hep söylüyorum benimle çok ilgilendi. Ben ölene kadar onun yanında olurum o olur mu bilemiyorum. “dedikten sonra Serdar Ortaç:
kendi şarkısı ile Seçil Gür’e cevap verdi “ölene kadar aşık olamazsın birisi çıkar…”

Serdar Ortaç'tan ödeme yapamıyor haberlerine yanıt - Resim : 2

“Keşke aile kurup çocuk yapsaydım.”

Serdar Ortaç’a dönüp geriye baktığında yapsaydım dediğin ne var diye sorulduğunda; ”Aile kurar, çocuk yapardım. Gerçi aile kurduk ama tam olmadı. Pişmanlık yok sevmiyorum. Bir de vakıf kurup millete param varken dağıtmak isterdim.

“2. Evliliğimi Seçil ile yapardım.”

Hayranın ile evliliği düşünür müydün? öyle bir ihtimal olur muydu? sorusuna Ortaç, “Seçil’in karşısında bunu yanıtlamak istemiyorum. Ama 2. kez evlenseydim Seçil ile evlenirdim. Ondan daha iyi bana bakacak bir kadın çıkmaz.

Hayranlarından biriyle evlenir miydin?

Bence hayranımla evlenmezdim. Seçilin yanında yani şu an aşık olduğum kızın yanında bu soruyu sormana çok kızdım. Seçil yokmuş gibi cevaplayım dedi. Ama şu an durum farklı ve aşık olduğum bir kız var bunları düşünemem. Seçil ile ilişkimiz bitti ama aşk bitmedi. Benim önceliğim sağlık sonra başarıBunlara ek bir de aşk olursa tadından yenmez.

“Şerefsiz mi adı?”

Serdar Ortaç’a şarkı yazdığını ve Eylül’de çıkarabileceğini söyleyen Seçil Gür’e Serdar ortaç, “Şerefsiz mi adı” diye sordu .Gülüşmeler ile Seçil Gür şarkının adının “Ah Sevda” olduğunu söyledi.

“Şarkılar Yerini bulmuyor!”

Ben de çok şarkı var. Millet bu dönemde mutsuz ve dinlemek istemiyor diye çıkarmadım.Kendi kendimize dinliyoruz şarkılarımızı. Yerini bulsun istiyorum. Yerini bulmuyor işlerimiz.

“Vahim bir durumum yok.”

Basında ev kredisini ödeyemiyor gibi haberlerin çıkmasını: ”Eski sıkıntılarım yok teliflerim yattı. İşçiler param olmayınca maaş maaş diye tutturmuyorlar. Olunca dağıtıyorum. Vahim bi durumum yok, çözeceğim.” diye cevapladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin