Serdar Ortaç'ı çıldırtan iddialar!

Yeliz Yeşilmen'in sözlerine Serdar Ortaç'tan yanıt...

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ortaç'ı çıldırtan iddialar!

Yeliz Yeşilmen dün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaşilmen canlı yayında Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan'ın birbirlerini sevmediklerini söyledi.



Yeliz Yeşilmen'in "Chloe'nin Serdar'ı çok sevdiğini düşünmüyorum. Bugüne kadar Serdar Ortaç'a böyle bir yakın, sıcak durduğunu görmedim. Sanki Serdar'ı bırakmak istiyor da gidemiyor gibi. Artık vicdan mıdır, aralarında bir anlaşma mı var bilemiyorum.Bunca zamanda bir çocuk yapılırdı. Yazık günah ona da. Gelecek için kendinden bir parça bırakmalı diye düşünüyorum. Çocuk olmadan aile olamazsın. Üzülüyorum Serdar'a. Chloe, şu anda kocasının ismini kullanıyor." sözlerine Serdar Ortaç'tan yanıt gecikmedi.



Serdar Ortaç sosyal medya hesabında şu açıklamayı yayınladı: 



Hanım daha yeni Türkiye'ye geldi ,kaza geçirdi,4 ay yattı,30 metre uçtu , neredeyse ölüyordu, 30 tane kırık vardı vücudunda , yüzü gözü tanınmaz haldeydi,yeni toparladı kızcağız...Gelir gelmez 'Bunlar boşanacaklar bu kız Serdar'ı sevmiyor ,bunlar ne biçim aile, çocuk niye yapmıyorlar...' Dur bir kız iyileşsin de çocuk yapacak hale gelsin önce! Ayrıca ne zaman bebek yapacağımızdan kime ne? Kardeşim yoğun bakımda, ben hastalandım yine... Konserlerim başladı bırakın da onlarla ilgileneyim!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin